L’Associació Espai Sacra de Terrassa, consolida l’Espai de la Dona, afegint noves activitats, creant un espai més ampli per arribar a totes les dones


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

  dimarts, 15 maig, 2018 - 22:15

  L’Espai de la Dona continua amb la seva trajectòria de consolidació, posant en marxa noves iniciatives, amb propostes molt diverses per a les dones.

  A les activitats actuals:

  El viatge a l’apoderament femení, un espai  d’acompanyament íntim, d’escolta activa, on el principi d’aprenentatge en grup és essencial per la integració plena de les eines i recursos.. Per aconseguir-ho utilitzem una metodologia dinàmica i corporal amb moviments facilitadors de la integració emocional, música i sobretot, molt, molt d’humor.  L’humor és la millor medicina per les nostres ànimes.

  La Tribu de les Mares un espai d’acompanyament en la criança d’infants fins als dos anys.  Són trobades setmanals, on des del joc, la música, les cançons, les converses, etc. es crea un espai on les famílies puguin compartir i intercanviar experiències des d’una criança conscient i des d’una nova Mirada.

  Acompanyament emocional per dones en processos de càncer de mama i/o ginecològic (APGIMA), és un grup d’acompanyament emocional per a dones que estan caminant o que acaben de fer-ho dintre d’un procés de càncer de mama i/o ginecològic. Aquest espai també està destinat pels familiars o persones de l’entorn de la pacient que vulguin participar-hi.  Els beneficis de la teràpia en grup estan demostrats en estudis científics on s’evidencia la millora de la salut emocional i la millora de la qualitat de vida de les pacients. Les tècniques i les pautes  de la teràpia en grup suavitzen l’estrès, redueixen l’ansietat, l’angoixa, la depressió i milloren el procés d’acceptació-adaptació.

  S’incorporen les propostes següents:

  La Saviesa Cíclica, un taller de 4 mòduls a on cada mòdul és una parada en un camí de descobriment i connexió amb cada uns dels quatre elements de la natura i amb un dels quatre arquetips femenins, acompanyats de rituals senzills per connectar amb la saviesa cíclica més enllà de les paraules. Els elements i arquetips es treballaran d’acord amb les fases lunars, aprofitant així tot el coneixement cíclic que forma part de cadascuna de nosaltres.

  Cercles de Llunes, com la majoria de cercles de dones que es faciliten arreu del món, ofereix a les participants seure en forma de cercle, recordant que totes tenim dret de ser vistes i escoltades de la mateixa forma, transformant l'espai d'una forma natural, en un espai segur de sanació.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat