"Les xufes, un súperaliment!" + SORTEIG [Potpetit Queviures]


  • Etiquetes: Mercat de la Independència | Temps de lectura: 1 minut

    dimecres, 6 juny, 2018 - 17:30

    OPINIÓ Potpetit Queviures | Les xufes, que s’acostumen a confondre amb fruits secs, i en realitat són tubercles, són un aliment molt recomanable pel munt de propietats que ens aporten.

    Aporten energia molt interessant, ja que no provoca grans pics d’insulina i, a més, també aporten micronutrients com ara el fòsfor, magnesi, potassi, calci, ferro i vitamines antioxidants del grup C i E.

    Tot i que, en gran part són greixos, són greixos dels bons, útils per controlar el colesterol i els triglicèrids. També aporten una significant quantitat de fibra, pectines (un potent prebiòtic) i enzims que milloren la digestió, el qual els fa també un gran aliat per a la salut intestinal.

    A més, no contenen ni gluten ni lactosa.

    L’orxata i la beguda de xufa de Terra i Xufa tenen el segell de la denominació d’origen, el qual és una garantia de qualitat. A més, són de cultiu propi i ecològic.

    Atreveix-te a provar el concentrat d’orxata. Només cal barrejar-ho bé amb aigua freda, a la proporció d’1 part de concentrat per 4 d’aigua i, així, podràs preparar-te la quantitat d’orxata que vulguis i quan vulguis sense patir per si es fa malbé. El concentrat el pots guardar a la nevera fins a tres mesos.

    Participa al SORTEIG de 3 lots de concentrat d'orxata ecològica!

     

    Afegeix un comentari

    Vols formar part de la nostra comunitat?

    Clica aquí!

    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat