L'històric Hostal del Fum ofereix un menú de grups per 27 euros
Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts
"El menú de l'àvia Maria i de l'avi Josep". Aquest el nom genèric del menú de grups que l'Hostal del Fum (carretera de Montcada, 19) ofereix aquestes festes. Es tracta d'un menú de cuina tradicional, variat i consistent, que està integrat pels següents plats:
Entreteniment de benvinguda
PRIMER PLAT
Popurri Hostal del Fum (suplement de 4 euros)
Aquest primer consisteix en un "pica-pica" indiviual on cada comensal té l'aperitiu presentat al seu plat
(Bunyols de bacallà, anxoves amb escalivada, pernil amb pa amb tomàquet, niu de salmó amb salsa tàrtara i mini-amanida de gambetes amb reducció d´anxova).
Canelons gratinats de marisc o de rostit de l'àvia
Amanida de formatge de cabra amb panses i ametlles
Amanida Mediterrània
Amanida de tomàquet i formatge fresc amb olives d'Aragó
Assortiment de croquetes (marisc, carn d'olla o ceps)
Bunyols de bacallà
Milfulls de patata emmascarada amb botifarra negra
Espàrrecs de marge amb salsa romesco
Torrada de pa amb tomàquet i escalivada amb anxoves
Llaminadures de l'Hostal (suplement de 15 euros)
(Escamarlans, llagostins, pernil ibèric amb pinya, salmó fumat amb salsa tàrtara)
Delícies de salmó (suplement de 15 euros)
Amanida de Carpacció de salmó, salmó fumat amb tàrtara i llagostins
Amanida de favetes i llagostins amb pernil ibèric (suplement de 12 euros)
SEGON PLAT
Aquests preus inclouen: l'IVA, el primer plat, el segon plat, el pastís, vins, aigües i cafès. Per a grups petits el preu queda en 25 euros amb el cafè a part.
Llaminera de porc amb poma i a l'oporto
Fricandó de vedella amb bolets
Confit d'ànec amb reducció d'oporto
Lluç a la donostiarra (picant o no picant)
Lluç rostit al forn, amb ceba i tomàquet
Llobarro a la marinera
Orada al forn
Canelons gratinats de marisc o de carn
Galtes de porc al forn amb patates i ceba
Garró de porc rostit al forn
Pastís calent d'escórpora amb salsa de crancs i llagostins
Tàrtar de salmó (suplement de 4.40 euros)
Entrecot de vedella ecològica Cafè de París (suplement de 9,90 euros)
Bacallà gratinat amb allioli o samfaina (suplement de 4,40 euros)
Suquet de lluç amb llagostins i cloïsses (suplement de 9,90 euros)
Espatlla de xai al forn (suplement de 9,90 euros)
Farcellets de llenguado amb llagostins amb crema de gambes (suplement de 15,30 euros)
Medallons de cabrit rostits amb patata a l'estil de l'Hostal (suplement de 9,90 euros)
(Aquests preus inclouen l'IVA, el primer, segon plat, el pastís, vins, aigües i cafès).
Pastís
Pastissos de l'Hostal del Fum (àmplia gama de pastíssos, tots fets a casa)
Begudes incloses
René Barbier blanc o negre
Castellblanch Brut Nature (+3€) Opcional
Aigües i cafès
MENÚ INFANTIL
Opció d'una escalopa de pollastre + patates rosses + croquetes, gelat i begudes: 15, 30 euros
Més info:
Afegeix un comentari