Mira els sis productes típicament menorquins que trobaràs a Sa Illa: deliciosos...!


  • Etiquetes: Sa illa, Menorca | Temps de lectura: 3 minuts

    dijous, 3 març, 2016 - 14:45

    Sa Illa és un petit racó de la plaça Salvador Espriu on podeu fer un beure o un mos amb un tracte acurat i cordial, gaudir del seu local - amb una delicada ornamentació que evoca l'ambient mariner i reposat de Menorca-, passar una estona asseguts a la seva terrassa vora els jardins de la plaça -en ple centre de la ciutat-, o tastar productes típicament menorquins.

    Avui us volem explicar quins són aquests productes: les seves característiques i els seus detalls, perquè els pogueu descobrir i us agafin ganes de tastar-los!

    ENSAÏMADES:

    De Cal Sucrer, empresa ubicada a es Mercadal (Menorca), un petit poble del centre de la illa reconegut per la seva qualitat en els dolços. Mestres artesans des de 1875, cinc generacions familiars avalen i donen nom a la millor representació de productes de la rebosteria menorquina. A Sa Illa tenen ensaïmades de cabell d’àngel i de xocolata, i les podeu encarregar si les voleu de sobrassada o de crema. Les podeu prendre a la cafeteria, o bé comprar-ne una porció o encarregar-ne una de sencera per emportar-vos-la.

    PASTISSETS:

    Són senzills i elegants i tenen una característica forma de flor. Blancs per fora i gustosos per dintre, simbolitzen la més típica i tradicional rebosteria menorquina. Els podeu prendre a la cafeteria o comprar-los per emportar-vos-els.

    FORMATGE CREMÓS DE CABRA:

    De l’explotació familiar de S’Arangí des Mercadal i emparat per la Denominació d’Origen Protegida “Mahón Menorca Artesano”. A S'Arangí elaboren el formatge amb un sabor i aroma específics, gràcies al fet que les seves cabres no s’alimenten amb pinsos ni estan en llocs tancats. Són animals que pasten en llibertat en pastures naturals riques en arbustos de la illa i en plantes aromàtiques. Els podeu tastar a la cafeteria com a tapa o amb entrepà.

    VINS DE LES BODEGUES BINITORT:

    Es tracta d'una línia de vins d'alta gamma, molt ben elaborats. El celler està situat al terme municipal de Ciutadella, fundat l'any 2007, després d’un llarg periode d’experimentació. 

    • VI NEGRE PARELLA: Cabernet Sauvignon, Ull de llebre i Syrah, de color cirera intens net i brillant, de sabor suau, ressalta el seu component acaramel.lat, de toffe, tota una fusió dels elements de criança i de fruita confitada. Es pot prendre a copes a la cafeteria.

    • VI BLANC: Chardonnay, Merlot, Cabernet, Macabeu, de color groc pàl·lid, net i brillant, de sabor suau i delicat però saborós al paladar. La seva elegància i finesa el distingeixen de la resta de vins blancs. Es pot prendre a copes a la cafeteria.

    • VERMUT NEGRE: Elaborat d’una forma artesanal basant de raïm negre veremat i produït en pròpia vinya. De color de cirera picota de bona intensitat, en destaquen les aromes de les herbes de Menorca ( camamilla, romaní, fonoll…) que li atorguen un gust entre amarg i dolç. Es pot prendre a la cafeteria.

    Ara ja ho saps: el teu racó menorquí a Terrassa és la cafeteria Sa Illa, al número 3 de la plaça de Salvador Espriu!

    Més informació:

    Afegeix un comentari

    Vols formar part de la nostra comunitat?

    Clica aquí!

    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat