Montse Ullés (SALUS Terrassa): «Treballem teràpia del dolor amb un equip multidisciplinar d'osteòpates, fisioterapeutes, acupuntors i nutricionistes»


 • Etiquetes: entrevista | Temps de lectura: 4 minuts

  divendres, 11 octubre, 2019 - 17:45

  El Centre Mèdic SALUS de Medicina Integrativa (carrer d’Antoni Maura, 5) - 937 899 752) està format per un equip de professionals de la salut degudament qualificats i especialitzats en el seu camp de treball per oferir uns tractaments adequats a cada pacient. Hem parlat amb la Montse Ullés, la responsable i creadora del centre, per a conèixer aquest projecte.

   

  connecTerrassa.- Situa’ns, Montse, quan vau obrir SALUS? I, com definiries aquest centre mèdic? Quins serveis oferiu i a quin públic us dirigiu?

  Montse Ullés- SALUS by Montse Ulles, el nostre centre de salut i benestar, està enfocat des d’un punt de vista integratiu, on hi conviuen medicina alopàtica amb teràpies naturals reconegudes amb evidències científiques.

  Treballem teràpia del dolor amb un equip multidisciplinar d'osteòpates, fisioterapeutes, acupuntors i nutricionistes, perque ho tractem externament i interna.

  Considerem que som el què mengem i donem molta importància a l'alimentació i a la suplementació nutricional per a mantenir la salut.

  Treballem el benestar emocional amb psicòlegs titulats, kinesiolegs emocionlas, experts en Mindfulness i Flors de Bach i, com que considerem que cos i ment fan un tot, treballem la bellesa i el benestar conjuntament, amb protocols estètics de cosmecèutica natural, aplicats per esteticistes titulades i medicina estètica, sent un dels nostres referents l'aprimament segons el Mètode Messegué enfocat a la detoxificació de l'organisme amb envolcalls de plantes i sals de mar.

  Per tot això, el nostre centre acull també a tots aquells pacients oncològics que vulguin fer un seguiment integratiu del seu tractament, ajudant-los a portar una qualitat de vida millor a través dels beneficis de les nostres teràpies de benestar.

   

  cT.- Abans d’obrir el centre mèdic SALUS ja tenies un centre de salut i benestar a Matadepera. És així? Explica’ns on està ubicat i quins productes i serveis hi podem trobar.

  MU- Si, a Matadepera tinc el meu centre: Montse Ulles Bellesa & Benestar. És allà on sóc 100x100 jo mateixa. És des d’on s’ha anat gestant el projecte de SALUS a Terrassa.

  A Matadepera treballem la bellesa des d’un punt de vista natural, on cos i ment van de la mà, des d’un punt de vista naturopàtic i dietoterapèutic, acompanyat amb Flors de Bach.

  Treballem el mètode d'aprimament Messegué i ho combinem amb tractaments facials de prestigioses firmes de cosmecèutica natural com Pevonia, Massada i Aroms Natur.

  Així mateix, també tenim una secció dedicada als complements de vestir per a la dona, de Lola Casademunt i a fragàncies de la marca Occitane.

   

  cT.- Parlem de la Montse Ullés professional. Ets biòloga experta en formulació cosmètica i t’has format en cosmetologia i naturopatia. Quins són els teus orígens professionals? Què et va portar a obrir els teus propis centres de salut i bellesa?

  MU- He tingut un llarg i particular recorregut professional. Mentre estudiava la carrera de biologia vaig treballar al Laboratori d'Anàlisi Clínics de Mútua de Terrassa.

  Però, la meva inquietud cap a la cosmètica professional hem va portar a treballar durant 8 anys a com a assesora de bellesa en perfumeria selecta com Bianco a Terrassa, Mañach, sent directora de Perfumeria Júlia a la seva obertura.

  Vaig obrir el meu primer centre de Bellesa a Llongueras Terrassa i, posteriorment, vaig col·laborar dirigint l'Estètica de Kenzen en la seva obertura.

  També durant 5 anys vaig ser Spa Manager de l’Spa Sensacions de l’Hotel Hilton de La Mola.

  Dirigir els 14 Beauty Center dels O2 Centro Wellness a nivell nacional i crear franquicies com OXYNERGY del grup SOLILASER, sent la responsable nacional de la seva divisió cosmètica, treballar com a Area Manager nacional del mètode d'aprimament Messegué, han fet de mi qui sóc.

  Als meus 53 anys he decidit parar i quedar-me a Terrassa, la meva ciutat, on vull desenvolupar a SALUS tota la meva experiència i coneixements al servei de les persones, acompanyada d'un equip de professionals que he anat coneixent al llarg de la meva trajectòria professional.

   

  cT.- A més, tens una vessant de formadora, és així? En quins àmbits dones formació i on l'ofereixes?

  MU- És cert. Amb tot això sempre he col·laborat amb primeres firmes de cosmètica profesional fent formacions a esteticistes. Vaig ser directora tècnica de Jean Klebert Espnya fent formacions a nivell nacional, directora tècnica de la divisió Cosmètica de Solilaser i Area manager Messegué.

   

  cT.- I, ja per acabar, quins projectes de futur tens?

  MU- El meu projecte de futur és quedar-me a Terrassa, desenvolupant tots els meus coneixements adquirits al llarg de tants anys i posant-los a SALUS al servei de les persones.

  -------

  Per a més informació:

  info@salusterrassa.com

  -----

  Més connecTerrassa:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat