Núria Cortell: "He decidit començar un nou projecte. Continuaré amb el patchwork però ara hi afegiré l'aromateràpia egípcia"


 • Etiquetes: artesania, salut i bellesa, aromateràpia, Núria Cortell, patchwork, entrevista | Temps de lectura: 2 minuts

  dimarts, 9 juny, 2015 - 12:30

  ENTREVISTA | L'establiment fins ara conegut com a Mandala Patchwork enceta una nova etapa, amb canvi de nom —ara adquirirà el nom de la seva propietària, Núria Cortell—, amb nous serveis per oferir als seus clients, i amb una nova ubicació al carrer d'Iscle Soler. Hem entrevistat la Núria perquè ens parli d'aquesta nova etapa.

  connecTerrassa.- Núria, tinc entès que estàs treballant en una nova marca que unificarà els diversos serveis que ofereixes, passant de l’actual Mandala Patchwork al nom més genèric de “Núria Cortell”. Explica’ns en què consisteix aquest canvi.

  Núria Cortell.- Bé, ja fa temps que estic en el món de l’aromateràpia i, finalment, m’he decidit a començar el nou projecte. Fins aquest moment he estat oferint cursos de patchwork i ganxet. Ara inicio una nova etapa: continuaré amb el patchwork però afegiré l'aromateràpia i, més endavant, també faré alguns tallers.

  connecTerrassa.- Aquesta nova etapa has decidit obrir-la llançant un nou servei relacionat amb l’aromateràpia egípcia. En què consisteix? A qui va dirigit? I, concretament, quins són els serveis que oferiràs?

  Núria Cortell.- L’aromateràpia egípcia consisteix en l’aplicació d’uns olis especials que actuen a nivell físic, mental i emocional equilibrant les energies del cos; és a dir, que treballen les malalties des del seu origen emocional. Va dirigit a totes aquelles persones que volen reforçar els procesos d’autocuració de l'organisme i millorar la seva salut i el seu benestar.

  connecTerrassa.- Recentment has canviat de local: has passat del carrer d’Arquímedes a un de molt més cèntric, el carrer d'Iscle Soler. Com valores aquest canvi d’ubicació?

  Núria Cortell.- Molt positiva. De fet, jo sempre he estat al carrer d’Iscle Soler. Aquest darrer any vaig voler provar de tenir una botiga compartint espai amb un altre negoci, però finalment he tornat a casa.

  connecTerrassa.- I, ja per acabar, ens has comentat que escriuràs amb certa periodicitat articles d’opinió a connecTerrassa dins del teu camp. Quin tipus de continguts hi podrem trobar?

  Núria Cortell.- Doncs la idea és que, a banda de publicar notícies, cursos, sorteigs... també parlaré dels temes que t'he comentat, centrant-me molt en l'aromateràpi egípcia i el patchwork.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat