Núria Cortell (Màquines de Cosir): “Part del nostre èxit consiteix en donar un ampli servei relacionat amb el món de les màquines de cosir, creant un bon ambient compartint una afició, la costura”


 • Etiquetes: entrevista | Temps de lectura: 3 minuts

  dimecres, 19 juny, 2019 - 12:45

  UN NEGOCI HISTÒRIC

  Núria Cortell és des del mes de març d’aquest any, la nova propietaria de la botiga “Màquines de Cosir Singer” a la plaça Salvador Espriu, 1. El negoci, que anteriorment es trobava a la placeta de la Font trobada, estava en actiu a Terrassa des de 1926.

  “Màquines de Cosir” s’ha dedicat sempre a la venda i reparació de màquines de cosir però també a la venda d’accessoris i també s’hi organitzen tallers de costura i patchwork (és un teixit fet per la unió de petites peces de teles cosides entre si. El resultat pot ser una manta, coixins, estovalles i, fins i tot, peces de vestir).

  NOVA UBICACIÓ

  Pel que fa a la nova ubicació, Núria ens explica que “hi ha molts clients de l’anterior establiment que no han passat per aquí perquè encara ubiquen aquest negoci a la placeta de la Font trobada i no saben on som actualment”.

  D’altra banda, la propietària, modista i especialista en patchwork, ens comenta que està “molt contenta, ja que és un carrer transitat però, alhora, tranquil”. “Tot i així, estem captant nous clients i les sensacions són bones”, ens comenta.

  CLIENTS PEL BOCA-ORELLA

  Aquest projecte, únic al centre de Terrassa, amb tan sols tres mesos es troba en vies de creixement. “La majoria de clients nous, per cert, arriben recomanats per d’altres clients”, afegeix la propietària.

  Però, a qui es destina aquest servei? La Núria ens comenta que “no hi ha un target concret, tenim gent de totes les edats, des de gent que vol aprendre a cosir fins a gent que vol perfeccionar la seva tècnica o que simplement vol crear peces de roba pròpies”.

  SERVEIS COMPLEMENTARIS I TALLERS

  A part de vendre màquines de cosir i reparar-ne (de qualsevol marca que estigui al mercat estatal, com Singer, Alfa, Janome, Pfaff, Elna, Juki, Bernina...), també s’hi venen teixits i qualsevol accessori del món de la costura. Però l’oferta d’aquest negoci no acaba aquí, ja que s’hi poden fer arranjaments de roba i brodats de manera personalitzada i, a més, existeix la possibilitat de participar en els tallers d’iniciació o perfeccionament a la màquina de cosir i d’overlock (cusir i tallar alhora), i també de patchwork, costura creativa i reciclatge de peces amb grups reduïts de 4 a 8 persones.

  EL TRACTE AMB ELS CLIENTS

  Finalment, Núria exposa que part de l’èxit d’aquest projecte és que “no s’enfoca com un negoci, sinó com un conjunt de persones, tant propietaris com clients, que comparteixen un hobby, el de confeccionar peces de roba”.

  A part, segons la modista responsable de Màquines de Cosir, “el tracte amb la gent que ve és de confiança i d’ajuda, amb un assessorament personalitzat al detall”.

  La Núria també ens explica que, en part, els tallers que s’organitzen tenen una vessant terapèutica perquè permeten relaxar-se i desconnectar de la rutina.

  Més informació:

  Especial entrevistes

  Més connecTerrassa:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat