Paqui Gómez (fisioterapeuta): “Oferim un servei integral per a la pèrdua de pes i reducció corporal. La mesoteràpia és només un complement”


 • Etiquetes: estètica | Temps de lectura: 3 minuts

  dilluns, 10 juliol, 2017 - 18:45

  ENTREVISTA | Fa poques setmanes el centre Esthetica Natural ha incorporat un nou servei: control de dieta personalitzat amb mesoteràpia natural. N’hem parlat amb la professional que imparteix aquesta tècnica: Paqui Gómez.

  connecTerrassa.- Qui és la Paqui Gómez?

  Sóc la Francisca Gómez Gómez (Paqui), fisioterapeuta col·legiada nº 1552. Tot i que sóc fisioterapeuta, sempre vaig pensar que les malalties físiques no s'havien de tractar de forma aïllada, sinó que darrere d'un dolor sempre hi havia alguna cosa més.

  Així vaig començar a interessar-me en el que llavors es deien "teràpies alternatives" i, així és com vaig començar a enfocar-hi la meva feina des de fa 25 anys.

  La persona s'ha de considerar com un "tot", físic, energètic i emocional i, així és com han de tractar-se els seus desequilibris.

  Al sortir de la Universitat em vaig dedicar a la docència en escoles professionals per a terapeutes, i el 1999 em vaig establir en el meu propi centre en el qual vaig aplicar aquesta filosofia de treball en qualsevol consulta que se’m faci, des d'un dolor muscular a un estat d'angoixa o ansietat, una falla hormonal...

  cT.- Què és la mesoteràpia? I, en què consisteix el nou servei que oferiu a Esthetica Natural (carrer de la Llibertat, 39)?

  La mesoteràpia és un mètode terapèutic que consisteix a introduir de forma subcutània i localitzada determinades substàncies, en el nostre cas completament naturals i en dilució homeopàtica, per a solucionar un problema físic (com podria ser el dolor) o estètic. A Estètica Natural s'ofereix aquest servei dins d'un PROGRAMA INTEGRAL PER A LA PÈRDUA DE PES I REDUCCIÓ DE VOLUM CORPORAL. La mesoteràpia és només un complement.

  cT.- Com funciona aquest servei?

  A la primera sessió es realitza un estudi dels hàbits alimentaris, horaris, tipus d'alimentació... de la persona interessada i se li pauta una dieta adaptada en el possible a les seves condicions.

  A més, se li realitza un "test de salut" a través de determinats punts d'acupuntura en el qual apareixen les debilitats que poden influir en el seu augment de pes i/o volum (estrès, ansietat, retenció de líquids, fetge lent...).

  Si la persona vol, se li pauta un tractament completament natural i personalitzat per corregir aquests desequilibris que ens ajudaran a evitar, en el possible, l’"efecte rebot".

  Finalment, per ajudar de forma estètica a recuperar el volum de les parts més afectades, fem servir la mesoteràpia, que variarà la fórmula segons s’evolucioni.

  cT.- Per a quins usos es pot aplicar aquesta tècnica?

  En tractaments per aprimar-se, en cel·lulitis i greix localitzat, problemes de retenció limfàtica, pesadesa de cames…

  cT.- Pot tenir efectes secundaris? Quins?

  No, ja que s'utilitza un producte completament natural i en dilució homeopàtica. A vegades, si existeix fragilitat capil·lar pot aparèixer algun petit hematoma de manera localitzada, però que no és important.

  cT.- A quines persones us dirigiu? Quines patologies tracteu? A qui li pot interessar venir a Esthetica Natural a fer-se sessions de mesoteràpia?

  Aquest servei va dirigit a totes les persones que vulguin perdre pes de manera sana, equilibrada i aprenent determinats hàbits que puguin incloure en la seva vida quotidiana, evitant l'"efecte rebot" dels tractaments per aprimar agressius.

  Lògicament, es tractarà de forma particular tot el que l'excés de pes ocasiona: greix localitzat, sobretot a l'abdomen, cartutxeres, cel·lulitis, retenció de líquids…

  En definitiva, va dirigit a qualsevol persona que, a més de recuperar la seva estètica corporal, vulgui recuperar el benestar interior.

  cT.- Quins dies oferiu el servei a Esthetica Natural?

  Els dilluns tot el dia.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat