Pren les regnes de la teva vida amb la PNL [Sakura]


 • Etiquetes: salut, benestar | Temps de lectura: 2 minuts

  dijous, 12 setembre, 2019 - 12:00

  OPINIÓ | Vols, una vegada per totes, prendre decisions valentes? Aquelles decisions que, si fossis capaç de prendre, saps que canviarien la teva vida? Les teves relacions de parella, família, laborals o d’amistat topen sempre amb els mateixos conflictes repetitius? Estàs disposat o disposada, finalment, a fer que això canviï?

  Segons la PNL, la manera com pensem, sentim i ens comportem la programem nosaltres a partir de les nostres experiències. Tots rebem informació del nostre entorn, de manera conscient i inconscient. Aquesta informació genera una empremta des de la qual creem el nostre "mapa mental", que utilitzem per interpretar posteriorment altres experiències noves. És per això que persones diferents tenen respostes i reaccions diferents en cada situació. Cadascú té un mapa mental únic, ja que cadascú té cadenes d'experiències úniques. En general no ens adonem d’aquest procés, ja que es dona al nivell del subconscient. Però aquests mapes o patrons ens condicionem fins al punt que les nostres decisions també es fan des d'allà. I com deus saber, les decisions que prenem són les que donen forma a la nostra vida. La bona notícia és que això es pot canviar.

  Amb les eines de la PNL fem els canvis necessaris per prendre les regnes i deixar de ser víctimes del nostre subconscient, o almenys saber-lo utilitzar al nostre favor. És un procés d'autodescobriment, d'indagació interior que et permetrà tenir resultats gairebé des de la primera sessió.

  Vols saber com millorarà la teva vida, després d'un procés de PNL?

  •     Milloraran les teves relacions, ja que seran més honestes i sinceres.
  •     Identificaràs com i amb què t’estàs autosabotejant.
  •     La teva comunicació interpersonal millorarà.
  •     Descobriràs les fortaleses internes que ni tan sols sospitaves que hi eren.

  Aquestes són només algunes de les àrees on la teva vida pujarà de nivell.

  El camí de l'autoconeixement al principi fa mandra (s'ha de sortir de la zona de confort), a mig camí fa por (és com entrar en un bosc a les fosques amb els ulls embenats), però, a mesura que vas avançant, aquesta persona desconeguda (TU) que va iniciar el camí comença a desvelar-se com un ésser valent, gran, empoderat i capaç de crear la seva pròpia vida a la mesura del seu desig. I al llarg del camí t’aniràs trobant més gent en la mateixa recerca que tu. Cada dia som més.

  Vols formar part d'aquesta tribu?

  Busca'ns a Instagram (@sakura_terapiasnaturales) o a la pàgina de Facebook (SAKURA terapias naturales).

  --

  Carina Cerezo

  Directora de Sakura, teràpies naturals, creixement personal www.sakuraterapiasnaturales.com

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat