Presentem Daniel Expósito, psicòleg del Centre Mèdic Náyade


 • Etiquetes: article | Temps de lectura: 1 minut

  dijous, 25 juny, 2020 - 12:00
  En aquest article, el centre mèdic Náyade ens presenta al seu psicòleg Daniel Expósito:
   
  Hola sóc Daniel Expósito i formo part de l'equip de professionals del Centre Mèdic Náyade, he fet aquest article perquè conegueu més sobre mi a nivell professional i humà.

  Em vaig llicenciar a la Universitat Autònoma de Barcelona amb menció en clínica infantojuvenil i adults. Acreditat per la mateixa Universitat Autònoma de Barcelona per al tractament psicològic clínic mitjançant el Màster en Psicologia General Sanitària.

  Un cop finalitzada la carrera em vaig especialitzar en teràpia cognitiva-conductual aplicant-lo a la meva mètode de treball basant-se en el pragmatisme, amb l'objectiu de començar a resoldre les dificultats / limitacions / necessitats des de la primera sessió.

  Seguint d'una perspectiva Psico-Bio-Social, treballo de forma holística i integradora oferint un pla terapèutic individualitzat per a cada cas mitjançant l'estudi de tots aquells aspectes que generen el malestar psíquic i emocional i així aconseguir el benestar psíquic i emocional de client.

  Considero de vital importància la promoció de la independència i autonomia per a l'èxit en la consecució de la teràpia. Per a això, em centro en oferir eines i estratègies útils que serveixin com a guia en les situacions que ens presenta la vida tant en el moment present com en situacions futures, podent així fer extensible la utilitat de tot el que es treballa en consulta.

  Compromís, Proximitat, Professionalitat.

  https://centromediconayade.com/

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat