Què és la "Kinesiología"? [Esthetica Natural]


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

  dijous, 17 maig, 2018 - 19:15

  OPINIÓ | El centre Esthetica Natural (carrer de la Llibertat, 39) ofereix des de fa poques setmanes un nou servei: la "Kinesiología" (cinesiologia). Els hem demanat informació per a conèixer més de què es tracta, i aquest n’és el resultat.

   

  La cinesiologia és una disciplina que s'enfoca en els aspectes estructurals de l'individu, així com als aspectes psicològics que intervenen. Per exemple, a qui no li ha passat que davant d’un examen important, se li descompongui la panxa.

  A més, s'inclouen els aspectes energètics, de presa de consciència, de percepció de la realitat i d'accés als propis recursos per a poder resoldre les situacions que ens estressen i que minven les nostres capacitats.

  Hi ha un canvi en la manera d'entendre el que passa a nivell físic, emocional i mental. En aquesta triangulació indivisible que engloba els nostres estats mentals, els nostres sentiments i els nostres moviments o postures davant de la vida, és on passen totes les coses en nosaltres. És des d'aquest punt, des d'on podem harmonitzar el nostre sistema.

  El nostre cos té memòria subconscient. Amb el test muscular accedim a ella per anar directament a la causa del conflicte i posar de manifest amb la debilitat muscular.

  Amb correccions en la nostra estructura, en la nostra bioquímica, en les nostres emocions i consciència i/o a les nostres connexions elèctriques s'aporta al sistema l'energia i els recursos que necessita, en la proporció que necessita per a resoldre la qüestió que s'estigui tractant.

  Al final de la sessió tots els músculs es mostraran amb fortalesa enviant al nostre sistema nerviós central, i a tot el nostre cos, aquesta senyal de força com a retroalimentació que es sedimentarà en nosaltres donant-nos accés continuat al nostre potencial.

   

  Per a més informació:

  P { margin-bottom: 0.21cm; }A:link { }

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat