Què passa si el carrer on tinc el negoci no surt a Google Street View?


 • Etiquetes: Google Business View, Punctum Studio | Temps de lectura: 2 minuts

  dilluns, 29 desembre, 2014 - 10:45

  Ho hem preguntat al nostre expert, en Xavier Escolano, de Punctum Studio. Teníem aquests dubtes: "El carrer del meu negoci no ha estat fotografiat per Google i, per tant, no surt a Google Street View" o "el meu negoci es troba dins d'un centre comercial". Pot beneficiar-me d'alguna forma Google Business View?

  Xavier Escolano (Punctum Studio): "Els negocis situtats en carrers per on no ha passat Google per a fotografiar-los perquè són peatonals, o altres espais com centres comercials, tenen ara més que mai l'oportunitat de fer-se més visibles que la seva competència gràcies a Google Business View.

  És molt important entendre que el lloc web on ens interessa sortir de forma ben visible és Google Maps i, per extensió, el cercador de Google.

  Google Street View només és una visita virtual dels carrers realitzada sobre Google Maps, i no té una incidència directa sobre la cerca dels negocis i comerços. Els carrers que no han estat fotografiats per Google per formar part de l'Street View, consten igualment a Google Maps, com per exemple el carrer de La Palla o la Plaça Vella.

  Explicar com ens beneficia Google Business View en aquests casos és ben senzill:

  • Google indexarà el nostre negoci als cercadors Google i Google Maps de manera preferent, cosa que ens permetrà guanyar més visibilitat que la nostra competència.
  • A Google Maps hi haurà una icona de posicionament geogràfic del nostre negoci.
  • Quan es realitza una cerca, tant a Google Maps com a Google, surt un resum de la fitxa/web del negoci en questió que conté les fotografíes profesionals, la visita virtual, el mapa amb la icona de localització així com les dades del negoci (adreça, horari comercial, resenyes, etc.).

  Per totes aquestes raons, no es rellevant si el nostre carrer ha estat fotografiat per Google, ja que on Google no arriba, Punctum Studio pot fer-hi una visita virtual del negoci i la ubicarà de forma immediata a Google Maps, donant-li la imatge corporativa necessària.

  Cal destacar, per tant, que aquests negocis en zones peatonals, centres comercials, etc., tenen ara, més que mai, l'oportunitat de destacar sobre la seva competència.

  Veiem, acontinuació, un exemple comparatiu d'un negoci amb Google Business View, i el mateix negoci sense aquest servei."

  Vegeu els tours virtuals que tenen alguns dels membres de connecTerrassa, aquí.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat