Qui és qui a Centre Mèdic Salus by Montse Ullès?


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 4 minuts

  dijous, 23 gener, 2020 - 12:00

  El Centre mèdic Salus by Montse Ullés (Carrer d’Antoni Maura, 5) està format per un equip de professionals de la salut degudament qualificats i especialitzats en el seu camp de treball per a oferir uns tractaments adequats a cada pacient.

  Disposen de diferents sales al seu centre per a poder atendre, en el millor espai i el millor ambient, a cada necessitat que els arribi a la consulta.

  Per a més informació sobre el centre podeu enviar un correu electrònic a info@salusterrassa.com o trucar al 937899752.

  Avui us volem presentar l’equip que trobem al Centre mèdic Salus by Montse Ullés:

  MONTSE ULLÉS

  BIÒLOGA | MÀSTER EN NATUROPATIA | ASSESSORA DE BELLESA

  Vinculada des de fa més de 25 anys al món de la bellesa i el benestar és una apassionada per la natura, pel que l'ha portat a especialitzar-se en teràpies naturals, ja que creu que la bellesa no és més que una expressió del benestar interior.

  MARC VERGE

  ACUPUNTOR I MESTRE DE QI GONG

  "Tenim la capacitat de trobar l'equilibri i viure saludablement, però sovint necessitem l'ajuda externa". Una vida entre orient i occident aprenent i profunditzant en la medicina oriental, li han donat les eines d'expressar la seva vocació d'ajudar als altres.

  EVA MESTRES

  INSTRUCTORA DE MINDFULNESS

  Li apassiona acompanyar a les persones a descobrir-se, és en la pràctica del Mindfulness (atenció plena) que connectem amb allò que és essencial, gaudint d'una millora de l'estat fisic, mental, emocional, interior, afavorint el nostre benestar.

  RAFAEL TORNER

  QUIROMASSATGE | OSTEOPATIA | NUTRICIÓ
   
  Enfocat al tractament del dolor, recuperació funcional post quirúrgica i preparació física pre i post competició.
  El meu objectiu és l'alliberament de les restriccions de mobilitat del cos. Diagnosticar amb les mans els desequilibris dels diferents estrats de l'organisme: emocional, sistema nerviós vegetatiu, vascular, estructural i visceral.

  JOSE MANUEL GUTIÉRREZ

  OSTEOPATÍA, TERÀPIA CRÁNEO-SACRAL, PEDIÀTRICA I SOMATO-EMOCIONAL
   
  El meu objectiu és escoltar el cos, el que els teixits necessiten, d'una manera suau i sensible facilitar la recuperació i l'alleujament del dolor. Treballant a diferents nivells: estructural, visceral, crani-sacral, així com també ajudar a l'alliberament d'emocions retingudes en el nostre cos.

  ROSA LÓPEZ

  KINESIÒLOGA EMOCIONAL | TERAPEUTA CORPORAL
   
  El 2007 vaig començar la meva formació com a terapeuta de Shiatsu, vaig continuar amb les flors de Bach i el Reiki.
  Més tard en 2012 vaig continuar amb la kinesiologia emocional que em va obrir a una major comprensió i a noves formes d'abordar les sessions terapèutiques.
  Des de llavors he participat en nombrosos cursos i activitats relacionades amb la transformació interior.

  ISABEL MARTÍNEZ AZOR

  LLICENCIADA EN MEDICINA I CIRURGIA | MÀSTER UNIVERSITARI EN LÀSER MEDICOQUIRÚRGIC
   
  Doctora amb més de 20 anys d'experiència en tractaments de dietoteràpia per reduir el pes, dietes equilibrades i personalitzades.
  Depilació amb làser mèdic de díode mitjançant la tècnica SHR, més segura i menys dolorosa.

  LESZIA TRENARD

  LLIC. EN PSICOLOGIA CLÍNICA DINÀMICA | PSICÒLOGA GENERAL SANITÀRIA | MÀSTER EN CLÍNICA INFANTOJUVENIL | PSICOPATOLOGIA INFANTIL I TEA
   
  Més de 10 anys d'experiència en atenció clínica a totes les edats. Adapta moltes eines i enfocaments teòrics a les necessitats individuals. Millora de la qualitat de vida, de l'equilibri emocional i de la potenciació de les habilitats personals.
  Tractament de trastorns clínics, diagnòstic, avaluació i disseny de pla de tractament. Conflictes personals, vinculars, psicosomàtics, maneig de l'estrès o de l'estat d'ànim.

  AURÈLIA CARULLA

  AURICULOTERAPEUTA | MTX | OSTEÒPATA | TERAPEUTA PSICOEMOCIONAL
   
  Formada en medicina tradicional xinesa, osteopatia, auriculoteràpia i especialista en teràpia psicoemocional amb 13 anys d'experiència a Europa i Àsia.
  Vaig aprendre dels meus mestres que en la pràctica de la sanació, és més fàcil sumar que restar i que tota medicina, de qualsevol temps i origen, conflueix en aquest camí. La meva metodologia de treball es basa en el concepte xinès que la ment dirigeix l'energia. Això m'ha portat a tractar els casos amb una actitud multidisciplinària, que ajuda a trobar la línia més eficaç de tractament tenint en compte la complexitat de cada cas i respectant la individualitat de cada persona.
  Per això aplico diverses disciplines com l'acupuntura Natural i japonesa Seidoushin, el mètode d'aprimament Dermatoma T6 de l'Hospital Universitari d'Elx, tècniques de control mental, craneosacral i altres.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat