Sandra V. (Club 3Generacions): “Els cursos més sol·licitats són els d’informàtica d’iniciació”


 • Etiquetes: entrevista, manualitats, informàtica, formació | Temps de lectura: 4 minuts

  dijous, 8 gener, 2015 - 10:15

  ENTREVISTA El Club 3Generacions és un centre de formació no reglada obert a tothom que fomenta la creativitat, l’aprenentatge i l’entreteniment. Un punt de trobada entre 3 generacions per a compartir coneixements, oferint cursos adaptats a les necessitats de cadascú. Situat a la primera planta del centre comercial del Segle XXI de Terrassa, el Club 3Generacions ofereix cursos i tallers, a més d’altres serveis per tots els gustos. N'hem parlat amb la Sandra, la fundadora.

  connecTerrassa.- Club 3Generacions és un centre de formació no reglada que ofereix diversos cursos adaptats a les necessitats de cadascú. Com us va sorgir aquesta idea? Què significa el vostre nom?

  Sandra Vega.- Tot va començar quan em vaig assabentar que el Club 60 tancava. Era un centre que portava més de 20 anys a Terrassa i donava un bon servei. En aquell moment em feia càrrec del màrqueting de diferents segments de clients, i després de donar-hi moltes voltes, finalment vaig decidir ajuntar les meves passions i coneixements per a formar el Club 3Generacions.

  El nom del centre ve determinat pels clients a qui va dirigit: 3 generacions; petits, joves i grans. Oferim cursos i tallers específics per a cadascuna de les tres generacions, i altres que es poden fer en comú o en el mateix horari.

  cT.- Oferiu cursos de manualitats, informàtica i repàs. Quins d'aquests són els més sol·licitats? Són cursos per a principiants o també de nivells mitjos i avançats?

  SV.- Els més sol·licitats són els cursos d'iniciació en diversos àmbits de la informàtica. Fem cursos de diferents nivells, fins i tot especialitzats per a autònoms o negocis com pot ser la formació i assessorament en xarxes socials.

  cT.- Disposeu d'una zona social d'accés gratuït per a tots els públics. Quina funció té aquest espai?

  SV.- Aquest espai és d’accés lliure, sempre que el Club estigui obert. Aquí hi poden estar els clients esperant per entrar a classe o apropar-s'hi una estona per llegir alguna de les revistes o llibres que tenim.

  cT.- També col·laboreu amb el medi ambient a partir del reciclatge solidari. Quins productes recolliu? Com funciona?

  SV.- Recollim cartutxos de tinta d’impressora, material escolar que no serveixi, telèfons mòbils, ulleres normals o de sol (estiguin o no graduades) i tenim una capseta per a posar-hi taps de plàstic. També fem intercanvi de llibres. Tota la informació la tenim recollida a www.hormiguitasolidaria.blogspot.com.

  El material que recollim el fem arribar a associacions o organitzacions sense ànim de lucre que lluiten per alguna bona causa, per exemple Intermón Oxfam o alguna associació local.

  cT.- Club 3Generacions està obert a tots públics, però quin és el vostre client tipus? (homes, dones, nens, gent gran, etc.)

  SV.- Fem cursos i tallers per a diversos perfils, però en general el nostre client tipus són gent gran i mares. A vegades fem cursos per als pares a una sala i per a nens en una altra.

  cT.- En relació als professors que exerceixen els cursos de formació, quins són els perfils professionals que encaixen millor al vostre estil d'empresa? Què ha de fer una persona interessada en impartir una masterclass o un taller al Club 3Generacions?

  SV.- No hi ha un perfil tipus. Això si, volem persones que s’interessin per les persones. Qualsevol persona interessada en exercir un curs pot venir a parlar amb mi, fer-me arribar un e-mail o una trucada i estaré encantada de rebre’l i que m’expliqui el què fa i com pot encaixar amb nosaltres.

  cT.- I ja per acabar, seguint la tradició habitual a les entrevistes de connecTerrassa, voldríem que ens recomanessis dues coses: (1) una web del vostre sector que trobis interessant, i (2) un comerç, bar, restaurant i/o professional de Terrassa que t’agradi per un motiu o altre.

  SV.- Si em permets en recomanaré dos, en la vessant d’emprenedors/negocis als que els hi faig classes d’informàtica i xarxes socials anomenaré: www.xarxaemprenedoraterrassa.blogspot.com, és una xarxa que ha nascut fa poc a Terrassa i busca donar suport en l’aventura d’emprendre. I, en la vessant de manualitats: www.portaldelabores.com. Molta informació en una sola web.

  Quant a bars, recomano MacroBocatas Popeye pel seu bon tracte i el seus grans i bons entrepans (amb molt contingut!!). De restaurant: els meus veïns John’s Italian que tenen menú diari i de cap de setmana amb una relació qualitat-preu molt bona.

  I, per últim, vull destacar diverses persones que he conegut gràcies a connecTerrassa, que són uns grans professionals: l'Eva, de La Provença, la Roser, d’Styl Mobles, el Miguel Angel, de Color Plus Terrassa i la Cecilia, d’Estètica Natural. Us convido a que passeu per les seves botigues a conèixer l’espai i, sobretot, a les persones!!

  --

   

  Entrevista feta per Cristina Marceló [LinkedIn | Twitter]

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat