S'obren les inscripcions de formació musical dels bucs Baumann


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

  dilluns, 26 setembre, 2016 - 16:30

  Els Bucs Baumann són un equipament del Servei de Joventut i Lleure de l'Ajuntament de Terrassa i, des de fa tres anys, estan gestionats per l'Associació Cultural Indirecte.

  L'espai ha ofert durant els seus 14 anys d'existència 4 espais d'assaig totalment equipats amb teclat, bateria, amplificadors de baix i guitarra, micròfons, etc... Tot i estar molt pensat pel públic jove, els Bucs Baumann estan oberts a tothom!

  El lloguer d'espais d'assaig és el principal servei que ofereix l'equipament però no és l'únic. També s'hi organitzen assajos oberts, concerts de grups residents al bar de la Casa Baumann, enregistraments i altres activitats.

  Històricament, sempre s'ha ofert de forma ininterrompuda tallers de formació musical de nivell inicial. Es tracta de tallers de curta durada i d'un sol nivell (sense continuació) dirigits a persones amb interès per aprendre les tècniques i eines bàsiques d'iniciació de l'instrument. El mètode és amè i senzill, sense necessitat de conèixer solfeig. Quan el taller s'acaba es convida als alumnes a seguir la seva formació a qualsevol de les escoles de música de la ciutat de forma més acadèmica.

  Es tracta de tallers molt pràctics, divertits, fàcils i efectius. ​El professorat el formen músics professionals de Terrassa complint així amb un dels objectius de l'Associació Indirecte: donar feina i remunerar als músics professionals de la ciutat.

  Tot just fa una setmana s'han obert les preinscripcions que es poden fer a través del web www.indirecte.org o bé clicant als següents enllaços:

  Més info: info@indirecte.org o bé 93 784 83 90 (Casa Baumann) o bé 646 84 15 70 (David).

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat