Sorteig de 1.000 € Especial Nadal


 • Etiquetes: EspecialNadal2016 | Temps de lectura: 3 minuts

  dijous, 1 desembre, 2016 - 11:30

  Per tercer any consecutiu el mes de desembre sortim al carrer i organitzem un sorteig col·lectiu offline, per tant, només s'hi pot participar entrant als establiments comercials, no online a través de la pàgina web i les xarxes socials.

   

  Per Nadal connecTerrassa surt al carrer – Sorteig de Nadal

  1) ENTRA I PARTICIPA-HI

  Com funciona el sorteig? És un sorteig col·lectiu organitzat amb més de 50 membres de la Comunitat connecTerrassa. Cada comerç o professional aporta un val descompte per un valor mínim de 15 €. Tots junts sumen més de 1.000 €.

  Com hi podeu participar? Cal anar els establiments organitzadors i omplir les butlletes que us entregaran. Podeu veure el llistat d'empreses que hi participen i el valor dels seus vals al mapa que adjuntem a sota d'aquesta notícia.

   

  2) GUANYA 1.000 €

  Quin és el PREMI? Cada comerç o professional membre de connecTerrassa que participa al sorteig aporta un VAL DESCOMPTE per valor de mínim 15 euros. El PREMI TOTAL suma més de 1.000 €. S'entregarà un TALONARI al guanyador amb tots els vals descompte junts. Els vals porten el nom de la persona guanyadora i del comerç o professional on podrà aprofitar el descompte.

   

  3) T’IMAGINES TOT EL QUÈ PODRIES COMPRAR?

  Termini del sorteig: Es pot participar al sorteig de l'1 al 31 de desembre de 2016.

  Quan i on es farà el sorteig? S'escollirà la butlleta guanyadora en un establiment d'algun membre de connecTerrassa la setmana del 9 de gener de 2017. Anunciarem el lloc i hora exactes els propers dies.

  Com pot aprofitar el premi la persona guanyadora? S’entregarà un TALONARI amb tots els vals descompte a la persona guanyadora. Aquesta persona tindrà de temps per a gastar-los fins el dia de Sant Jordi de 2017. Cada val porta el nom del guanyador, el nom del comerç/professional on es pot aprofitar el descompte, l’import del val, el termini de validesa i, si és imprescindible, alguna condició.

  Què passa si la persona guanyadora no pot o no vol aprofitar el descompte? En cada val del talonari, a més d'aparèixer-hi el nom de la persona guanyadora hi ha un espai on aquesta pot posar el nom d'un FAMILIAR o AMIC. En aquest cas serà aquesta altra persona que podrà aprofitar el val descompte.

  Què passa si la persona guanyadora no aprofita algun val dins del termini? Per a aprofitar aquests vals caldrà anar a cada establiment comercial i fer una despesa mínima com la del valor del val descompte abans del dia 23 d'abril de 2017. Si no hi va abans, perdrà el valor del descompte.

  Com funciona el val descompte? La persona guanyadora (o un amic) ha d'anar a cada establiment comercial o negoci i fer una despesa mínima com el valor del val. EXEMPLE: Si va a sopar a un restaurant i li entrega el val de 15 € i el sopar li costa 20 € només haurà de pagar 5 € pel sopar. I, ha d’entregar el val, que només es pot utilitzar una vegada i a un lloc concret.

  Dubtes / Comentaris: hola@connecterrassa.cat

   

  EN AQUEST MAPA HI PODEU VEURE TOTS ELS COMERÇOS I PROFESSIONALS PARTICIPANTS I EL VALOR DELS SEUS VALS DESCOMPTE (el mapa està en contstrucció, els propers dies estarà acabat)

  Reviews

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat