Sorteig de 4 lots de productes de la marca sebamed [Parafarmàcia Nova]


Els tres guanyadors del sorteig han estat:

  • Beatriz Angulo Cubas
  • Jordi Zaragoza Bertomeu
  • Africa De Miquel Gragera

--

Parafarmàcia Nova organitza dos sortejos aquest desembre.

Per una banda, sorteja tres lots de productes de la marca sebamed, per tant hi haurà tres guanyadors. Hi podran aprticipar tots els clients que facin alguna compra entre el 7 i el 31 de desmbre i els guanyadors s'escolliran per mà innocent el dia 31 de desmbre.

Per altra banda, sorteja un lot més complert amb productes de la marca sebamed. En aquest cas, hi participaran els clients que facin qualsevol compra on s'hi incloguin productes de la marca sebamed o leti. En aquest cas el sorteig s'allarga fins al 6 de gener i el guanyador s'escollirà el dia 7 de gener, també pel sistema de mà innocent.

Termini: 
Del 7 de desembre de 2015 al 7 de gener de 2016.
Forma d'entrega de les butlletes: 
S'entregaran butlletes a tots els clients del 7 al 31 de desembre de 2015, per al sorteig 1, i fins al 6 de gener, per al sorteig 2.
Estat del sorteig: 
Finalitzat.
Data i forma de realització del sorteig: 
El sorteig 1 es realitzarà el 31 de desembre, i es farà amb una mà innocent. El sorteig 2 es realitzarà el 7 de gener, i es farà amb una mà innocent.

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat