×

Missatge d'avís

Els enviaments per aquest formulari estan tancats.

Sorteig d'un assessorament en xarxes socials + un curs de connecFormació + dos mesos gratis a connecTerrassa [Ultreia Projects]


Sorteig especial dirigit a comerços, bars, restaurants i professionals de Terrassa i comarca.

  1. El premi consisteix en una sessió de dues hores d'assessorament en xarxes socials, analitzant el que el client té actualment, proposant actuacions sobre les xarxes que ja estan actives, i fent propostes de noves xarxes en les quals podria estar per millorar el seu posicionament. La sessió es podrà fer al local del mateix client o al centre de coworking d'Ultreia Projects. El premi es podrà gaudir dins el període d'un any.
  2. Així mateix, connecTerrassa participa en aquest sorteig oferint al guanyador el dret a escollir el curs que vulgui d'entre els que hi hagi publicats a connecFormació entre l'1 de juny i el 31 d'agost de 2016, sempre i que tinguin un preu inferior als 30 euros. En cas de ser superior, tindrà dret a un descompte de 30 euros sobre el preu total del curs.
  3. Igualment, si el guanyador ho vol, podrà entrar a formar part de la Comunitat connecTerrassa (més de 80 membres actualment) durant dos mesos de forma gratuïta i amb tots els serveis que oferim (pàgina web pròpia, promocions, sortejos, agenda, notícies, entrevistes, articles d'opinió, descomptes, avantatges...).
Dates inscripció: 
dimecres, 1 juny, 2016 - 10:00 a dimecres, 15 juny, 2016 - 10:00
Comerç / Professional: 
Ultreia Projects
Estat del sorteig: 
Finalitzat.
Condicions: 

Els requisits per a participar en aquest sorteig són els següents (per aconseguir el premi, cal complir amb els tres requisits):

  1. Cal inscriure's al sorteig omplint el formulari que adjuntem aquí a sota.
  2. Cal fer-se seguidor/a de la pàgina de Facebook d'Ultreia Projects.
  3. Cal fer-se seguidor/a de la pàgina Facebook de connecTerrassa.
Resultats: 

Gemma Fusté.

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat