×

Missatge d'avís

Els enviaments per aquest formulari estan tancats.

Sorteig d’un val de 30 euros [El Tastet de la Cisqueta]


El Tastet de la Cisqueta sorteja un val de 30 euros entre tots els seus clients que facin alguna compra a la botiga que té al Carrer Nou de Sant Pere, 34, entre els dies 7 i 21 de juny de 2017. Totes les persones que hi vagin a comprar dins d'aquest període podran omplir una butlleta i participar al sorteig d'un val descompte de 30 euros, que s'haurà de gastar en un sol cop, dins del temrini màxim d'un mes des que se li notifiqui al guanyador/a i, en cas de gastar-se menys import, no es retornarà canvi.

--

Al Tastet hi trobareu carn de la Cerdanya! El Tastet de la Cisqueta és una botiga situada al Carrer Nou de Sant Pere, 34, de Terrassa. És la germana bessona d'una altra botiga que la família que la regenta té a la Cerdanya. Tots els productes que hi trobareu són 'de collita pròpia'. "Qualitat, bon preu i molta amabilitat", amb aquetes paraules ens ho va descriure una clienta d'aquesta botiga.

Aquesta carnisseria —negoci familiar— va néixer a La Cerdanya, fa més de 15 anys. I, en fa més de 6 que estan, també, a Terrassa.

 

Disposen d’una granja a Prullans i d’un obrador propis i d’una botiga a Bellver de Cerdanya.

--

Cupó postsorteig (què és?)

Tots els participants a aquest sorteig tenen premi assegurat. Un cop s'hagi anunciat el nom del guanyador/a, tots els participants rebran per mail un cupó regal consistent en: 

  • Un val descompte d'1 euro (aplicable a compres superiors a 20 euros efectuades abans del 31 de juliol de 2017). Caldrà portar el cupó imprès, una única vegada i no és acumulable a altres promocions.

--

CONSULTA LA RESTA DE SORTEJOS DE JUNY AQUÍ!

 

Dates inscripció: 
dimecres, 7 juny, 2017 - 10:00 a divendres, 30 juny, 2017 - 10:00
Comerç / Professional: 
El Tastet de la Cisqueta
Estat del sorteig: 
Finalitzat.
Condicions: 

Aquest sorteig és 'offline' i per a participar-hi cal omplir la butlleta que us entregaran quan aneu al local de l'establiment organitzador.

Resultats: 

Núria Alsina

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat