Sorteig d'un val descompte de 10 euros [Espai Nadó]


La botiga ESPAI NADÓ (carrer Ample, 68) sorteja un val descompte de 10 euros, aplicable en qualsevol compra d'un valor superior a 10 € efectuada a la seva botiga.

 1. Termini del premi: un mes des de la data de notificació del premi.
 2. Cal portar imprès el correu electrònic (o mostrar-lo en pantalla de mòbil) on es comunica que és el/la guanyador/a (i que ha acceptat el premi).

--

Espai Nadó va obrir el 29 de març del 2019. Situada al barri de Sant Pere de Terrassa, és una botiga dedicada al nadó i primera infància amb productes per a incentivar la imaginació i la creativitat. Treballa la psicomotricitat i potencia el joc lliure, a través del joc simbòlic.

Tenen joguines de fusta i tela, joguines per a l'hora del bany, trencaclosques, jocs d'exterior, nines i ninots, manualitats i jocs de taula (des dels 2 anys fins als 12), roba de cotó orgànic i 100% cotó, biberons de inox i vidre, plats, gots...

Realitzen portaxumets personalitzats, collars de lactancia i mossegadors. També fan pastissos de bolquers per regalar.

Productes:
 • Joguines per a diferents etapes dels nadons i nens, des de sonalls, mossegadors, ninots, dodous, apiladors, ampolles sensorials, miralls...
 • Jocs de taula, jocs de cartes, de construcció, manualitats, mini móns...
 • Disposen d’una petita línea de llibres, en alguns s’hi poden treballar les emocions i d'altres són per a conèixer el món, saber identificar animals, plantes...
 • Conten amb diferents marques de joguines europees, com: Janod, Haba, Lilliputiens, SES, Ulysse, Egmont, Bertoy...

Clica AQUÍ per veure tots els sortejos de setembre

Dates inscripció: 
dimarts, 10 setembre, 2019 - 10:00 a divendres, 27 setembre, 2019 - 10:00
Comerç / Professional: 
Espai Nadó
Estat del sorteig: 
Participa!
Condicions: 

REQUISIT ÚNIC per a participar a aquest sorteig:

 • Cal inscriure's al sorteig omplint el FORMULARI que adjuntem aquí a sota.

Formulari de participació

Per participar en el sorteig cal omplir les següents dades:

Normes dels sortejos:

 • Per a participar al sorteig de connecTerrassa.cat, cal que: 1) empleneu el formulari adjunt, 2) accepteu les polítiques de privacitat i 3) compliu amb les condicions que s'han descrit en aquesta pàgina del sorteig, en cas que n'hi hagi.
 • Farem el sorteig entre tota la gent que hi participi entrant les dades en aquest formulari. Si, a més, cal complir algun altre requisit/condició, serà el propi comerç/professional promotor del sorteig qui haurà de comprovar que es compleix abans d’entregar el premi.
 • La forma de recollir el premi l’estableix el propi comerç/professional que el promou.
 • Els terminis per participar en el sorteig estan determinats en el camp 'dates inscripció' d'aquesta pàgina.
 • Un cop fet el sorteig, el comerç/professional i/o connecTerrassa ens posarem en contacte via correu electrònic amb el/la candidat a guanyador/a. En aquest cas, i només en aquest cas, connecTerrassa cedirà el correu electrònic del candidat a guanyador/a al comerç/professional perquè s’hi puguin posar en contacte. En el correu electrònic de comunicació del premi al candidat a guanyador/a es posarà una data límit per a respondre. Si no obtenim resposta dins del termini, es passarà a comunicar-ho al següent candidat a guanyador/a del sorteig en qüestió.
 • Amb la inscripció en aquest sorteig, els participants s'inscriuen automàticament al butlletí electrònic de connecTerrassa. Així mateix, passen a formar part de la base de dades de connecTerrassa i de les bases de dades segmentades que connecTerrassa gestiona per a cadascun dels seus comerços/professionals membres.
 • Els participants inscrits accepten que connecTerrassa els enviï correus electrònics (màxim un per setmana) en nom del comerç/professional organitzador del sorteig al qual s'han presentat.
 • En compliment de la llei vigent, podran desapuntar-se de la base de dades de connecTerrassa sempre que ho desitgin.
 • Qualsevol canvi o modificació que es pogués donar en el sorteig, es comunicarà a la pàgina concreta del sorteig i/o en algun altre apartat de connecTerrassa.cat, si afecta a més d’un sorteig.
 • Un cop finalitzat el termini, farem el sorteig utilitzant la web sortea2.com. Escollirem els 5 primers candidats a guanyar el premi. I, per ordre cronològic, comprovarem si han complert els requisits i contactarem via correu electrònic amb ells. Si el primer no respon dins del termini que li donguem per a la resposta, passarem al segon i així successivament fins a tenir el nom del guanyador/a, que donarem a conèixer a través de connecterrassa.cat.
 • Per qualsevol dubte sobre el sorteig, les condicions, els premis,... ens podeu escriure a hola@connecterrassa.cat o enviar-nos un Whatsapp al núm. 617.09.67.43, indicant a l’assumpte SORTEJOS CONNECTERRASSA.

 

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat