×

Missatge d'avís

Els enviaments per aquest formulari estan tancats.

Tens una EMPRESA i vols tenir una PÀGINA WEB a connecTerrassa? Sortegem una pàgina web per a empresa o professional


connecTerrassa és una comunitat amb més de 100 empreses i professionals associats. Cada empresa té la seva pròpia pàgina web dins de la secció COMUNITAT, distribuïdes per categories en format directori, per a facilitar-ne la seva cerca.

Les pàgines web de les empreses de connecTerrassa no són simples fitxes, són webs dinàmiques, ja que tots els continguts que generem en nom seu apareixen tant (1) a la web general, (2) com als canals temàtics, com (3) a la seva pròpia web d'empresa.

Aquest mes sortegem, entre totes les empreses i professionals de Terrassa, Vacarisses, Matadepera, Ullastrell, Viladecavalls, Castellbisbal i Rellinars una PÀGINA WEB D'EMPRESA que entrarà a formar part de les webs que trobem a http://www.connecterrassa.cat/comunitat.

-----

L’empresa guanyadora haurà de passar la informació (text i fotos) via formulari a la redacció de connecTerrassa, dins del termini d’un mes des de la data de notificació de l’adjudicació del sorteig.

-----

connecTerrassa és un projecte de dinamització del comerç local i dels professionals format per un centenar d’empreses dins del què anomenem COMUNITAT [Què pots fer si ets una empresa de connecTerrassa?].

Vols conèixer millor què és i com funciona connecTerrassa? Clica aquí!

Clica AQUÍ per veure tots els sortejos d'octubre

Dates inscripció: 
dimecres, 9 octubre, 2019 - 10:00 a dimecres, 23 octubre, 2019 - 10:00
Estat del sorteig: 
Finalitzat.
Condicions: 

Cal inscriure's al sorteig omplint el FORMULARI que adjuntem aquí a sota.

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat