Valoració: 
Average: 4 (3 votes)
Presentació: 

Tina Prat és un saló de bellesa especialitzat en alta imatge personal i tractaments corporals ecològics [àlbum de fotos]. El nostre segell únic es basa en l’art de dialogar, de respectar i de potenciar el caràcter i l’expressió visual úniques de cada persona amb el clar objectiu de capturar i revelar la bellesa amb una visió del cos en conjunt.

Començant per millorar la salut i el benestar del cos, continuant amb tractaments estètics específics naturals, i culminant amb la part d’imatge personal més important: el treball de l’estil natural de cada cabell.

Pentinem i tallem el cabell en la seva pròpia i lliure caiguda, amb el seu to natural de color, amb un volum equilibrat i finalment estilitzant-lo de forma intensament creativa, perquè provoqui un record sorprenent, admirable i especial.

Amb una tècnica de perruqueria d’innovació, d’investigació de tendències i d’experimentació creativa aconseguim sorprenents resultats d’imatge personal d’avantguarda i evocativa de la bellesa, inspirant-nos en la natura i en els estils creatius més punters i exigents de les passarel·les de moda internacionals.

Creiem que el benestar del cos és primordial per aconseguir la més alta imatge personal i amb materials i tractaments professionals 100% ecològics assegurem els resultats amb la màxima qualitat possible i amb la màxima cura de la teva imatge, del teu cos i del teu planeta.

Informació productes o serveis: 

Tina Prat és un saló de bellesa especialitzat en alta imatge personal i tractaments corporals ecològics. Tractaments de Bio Perruqueria i Bio Estètica complets amb productes naturals i ecològics.


Raval de Montserrat, 60
08221 Terrassa B
936117707

Dilluns tancat.

De dimarts a dijous: de 9:00h a 19:30h.

Divendres: de 8:30h a 19:30h.

Dissabtes: de 8:30h a 13:30h.

Agost Obert.


 Web Blog Facebook Instagram Pinterest