12/11 | Taller de Cançons i jocs de falda [Nanüts]


Temes: 
Data: 
dimecres, 12 novembre, 2014 - 10:00 a 11:15
Preu: 
20,00 €
Descripció activitat: 

Nanüts comença el programa Vincles, una proposta de 12 tallers mensuals, independents entre ells, però amb una connexió clara: oferir eines als pares i mares de nens de 0 a 3 anys per crear uns vincles forts. Tallers de cançons i jocs de falda, de cuina (un taller per a cada etapa), tallers del son o el plor, per aprendre a gestionar les emocions del bebè, taller de portanadons i de joc sensoriomotriu ( també amb una sessió per a cada etapa). Tots els tallers es repeteixen cada mes, oferint així la possibilitat de fer en cada moment aquell que s'ajusti més a les nostres necessitats. El preu per cada sessió és de 20€ (bonus de 4 tallers per 70€). Consulteu http://nanuts.com/agenda/ per saber la programsció de cada mes. 

Una part important de la criança dels nostres fills és crear vincles que esdevinguin una base de confiança i afecte. Una bona eina per establir aquestes connexions emocionals són les cançons i els jocs de falda.

En aquest taller t’oferim un repertori complert i t’ensenyem com fer més expressives aquestes estones amb els infants.

Adreça: 
Carrer Vallhonrat, 31
08221 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat