13/07 | Concert de Acustiquem, als Vermuts Musicals de Bau House


Temes: 
Organitzador: 
Bau House
Data: 
diumenge, 13 juliol, 2014 - 12:30
Descripció activitat: 

Diumenge 13 de juliol_12:30. Vermut Musical amb ACÚSTIQUEM. Acustiquem és una ambició personal nascuda fa prop de 7 anys impulsada des dels seus inicis pel músic Miquel Fernández, de 22 anys i resident al Vallès Oriental. Les influències de la seva música provenen de les vivències personals i les etapes per on ha anat passant els darrers anys. El 2012 va ser l’any d’estrena de la formació amb en Miquel com a compositor, guitarrista, cantant i ànima d’aquest projecte. No obstant ha tingut la sort a totes les seves actuacions d’anar acompanyat d’un seguit de músics diferents que han anat aportant noves sensacions i sonoritats.
Aquesta és una formació petita que pot arribar als tres components i, tot i que es pot classificar com a acústica, es pot sentir la força de la seva música “in”classificable com a folk, pop, rock, soul, jazz...

El que impulsa a aquesta formació és el procurar transmetre en directe el valor personal intrínsec a cada tema de forma vívida en cada interpretació, fent-los arribar a tots aquells públics que vulguin compartir-los i gaudir-los.

Aquest és, en part, el resultat de gran varietat d’influències i transmet els seus missatges tant en català com anglès i castellà. Però el més innovador i el que converteix aquesta en una proposta musical única és, a més de la gran extensió del repertori propi, la irrepetibilitat de cada actuació donada la participació dels diferents músics convidats. A cada data de concert (d'entre una hora i l'hora i mitja de durada) són nous els timbres instrumentals (violí, flauta travessera, teclat, guitarra...) i les veus. D’aquesta manera es poden arribar a sentir les mateixes cançons tant amb una entranyable paleta sonora com amb un aire intimista a veu i guitarra soles. En definitiva, una aposta per la música propera, íntima i màgica, cara a cara amb el públic.

Sorteig d'un vermut complet per a 4 persones (olives + patates + escopinyes + musclos + anxoves + beguda + tapa del dia)

Adreça: 
Avinguda Jacquard, 1
Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat