19/07 (20h) | Concert de ROIGÉ presentant "La Desfossilitació", a Bau House


Temes: 
Organitzador: 
Bau House
Data: 
dissabte, 19 juliol, 2014 - 20:00
Descripció activitat: 

Dissabte 19 juliol_20h- Concert de ROIGÉ presentant "La Desfossilitació" al pati del Bau House. Proposta personal d’un cantautor novell. Roigé és un dels alter ego de Roger Canals, i ara debuta en aquesta faceta més ínitma i despullada, un llegat recent que ja porta moltes hores de laboratori. És un viatge iniciàtic, “els preliminars”, la “desfossilització de l’home pedra”. Els primers passos cap a un nord, no gaire llunyà, de presentar el seu primer disc. 

Aquest projecte gaudeix de la complicitat, la genialitat i la sensibilitat de l’Oriol Gonzàlez (www.musiquer.com) , “lo mestre” que està brodant la producció musical; la Bàrbara Castro (www.labarbara.net) “l’artistraça” que està nutrint, dibuixant i dissenyant aquest univers; d’en Xavi Romeu (www.pentamsi.com) darrera l’enginyeria informàtica; d’en Xavi Padrós (www.xavipadros.com) que és l’ull fotògraf; i també de Lluís Molas (www.percumusic.com) i de Pep Pastor, que ho estan convertint en música.

Adreça: 
Avinguda Jacquard, 1
Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat