21/01 | Xerrada i inauguració de l’exposició Jocs Crítics [Bau House]


Temes: 
Organitzador: 
BaumannLab
Data: 
dimecres, 21 gener, 2015 - 17:30
Descripció activitat: 

El dimecres 21 de gener a partir de les 17:30h BaumannLab organitza a Bau House la Xerrada i inauguració de l’exposició Jocs Crítics.

De 17:30h a 19:30h: JOCS CRÍTICS: UNA EINA PER REFLEXIONAR SOBRE LA SOCIETAT CONTEMPORÀNIA AMB JOVES.

Xerrada dirigida a professorat i equips educatius que treballen amb joves.

A les 18:30h: INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ.

Visita guiada a l’exposició per part dels autors i piscolabis.

Jocs crítics és el projecte de Laura Malinverni i Javier Urios que va ser seleccionat a la convocatòria de majors de 20 anys de 2013. Ha consistit en la creació participativa i col·laborativa de jocs de taula per part de joves, a partir de la relació entre jocs, ideologia i societat contemporània situats en el context econòmic actual.

El mes de novembre es va realitzar un taller dirigit a joves per a fer una mirada critica sobre el context econòmic, social i cultural contemporani a partir de la creació i disseny de diferents jocs de taula.

Alguns dels jocs que es van elaborar i que es poden descarregar accedint al blog del projecte són: “Moving parados” un joc on buscar feina és divertit; “Batalla casal” una lliuta entre policies i ocupes per aconseguir cases i “Hacked gallinita inglés” un joc políticament incorrecte on tots som iguals però alguns són més iguals que els altres.

Adreça: 
Avinguda Jacquard, 1
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat