27/09 | 9a edició del Mercat de les Puces de Ca N'Aurell


Organitzador: 
Associació de Comerciants Ca n'Aurell Comerç i Serveis
Data: 
dissabte, 27 setembre, 2014 - 10:30 a 12:30
Descripció activitat: 

El dissabte dia 27 de setembre se celebra la novena edició de Ca N’aurell “Flea Market”. Un Mercat amb continuïtat, que es fa l'últim dissabte de cada mes. Es tracta d'un mercat de segona mà que té lloc al Parc de Sant Jordi de 10 a 14h! En aquesta edició hi han inscrites més de 45 parades, entre comerços i particulars. Hi haurà música ambient i visites guiades a la Masia Freixa, a les 10:30 i 12:30.

Però el Mercat també té una besant solidària, tindrà una campanya contra la desnutrició infantil “The power of 5” i la Fundació Agua de Coco. La campanya “The power of 5” busca crear consciència sobre el problema de la desnutrició infantil i recaptar fons per a donar suport a la distribució entre les famílies més necessitades. Al Mercat hi trobarem una iniciativa de recollida d’empremtes solidàries per donar suport a aquests esforços, cada empremta es convertirà en un donatiu d'1 dòlar. Els fons es destinaran a l’ONG CARE i altres organitzacions humanitàries que incorporen Little Bits com a part dels seus programes d’ajuda que inclouen educació, provisió d’aliments i avaluacions periòdiques del desenvolupament dels nens.

Per altre banda, la Fundació Agua de Coco que treballa dia a dia perquè els nens i nenes de Madagascar i Cambodja tinguin una vida digna i es dediquin a allò més important, la seva educació. Ells seran els encarregats de fer un campionat de “fútbol pasillo”, cada participant de l’equip guanyador rebrà d’obsequi una boly, que és la pilota amb la qual es jugarà el campionat en format pack de “futbol pasillo”.

També hi haurà la presència del drac Baluk, que tindran una parada, on podreu apuntar-vos i/o demanar informació de la colla. Tindran exposat el Drac Baluck i els materials que utilitzen, timbals, casaques i utensilis per fer el foc.

I, per últim, una novetats per aquest Mercat de les Puces, un concurs d’Intagram. Podeu trobar la informació a: http://canaurellcomerc.wordpress.com/2014/09/21/concurs-dinstagram/

+ info al Facebook de l'Associació de Comerciants Ca n'Aurell Comerç i Serveis, al del Mercat de les Puces i a l'esdeveniment.

Foto: font.

 

Adreça: 
Parc de Sant Jordi
08224 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat