dg. 3 de juliol (12.00 h) | Festa Major de Terrassa. Espectacle “Patrons” a càrrec de Teresa Sànchez, La Gunter [CDMT]


Temes: 
Data: 
diumenge, 3 juliol, 2022 - 12:00 a 13:00
Descripció activitat: 

 

Amb motiu de la Festa Major de Terrassa, el CDMT programat “Patrons”, un espectacle de petit format que ens parla de tres conceptes. Els patrons de costura, que serveixen per traspassar unes mides i volums a un paper, per fer-ne un model i poder-lo marcar sobre la tela i retallar-lo. També ens parla d’uns patrons socials que, no fa tant i encara ara, imposen unes conductes a les dones. I finalment, també ens remet a uns patrons que generació darrera generació anem perpetuant, sense preguntar-nos d’on venen ni per què els repetim. De vegades, només un petit canvi pot fer que un patró ja no s’assembli al model original.

Teresa Sànchez és llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, sempre ha combinat la professió d’actriu amb la docència. Fundadora i integrant del grup Follim Follam, de la companyia Malatesta i del projecte La Gunter, centrat en els relats itinerants. Ha treballat amb directors com Núria Espert, Pep Anton Gómez, Jordi Vilà, Pep Pla, Miquel Gorriz o Ricard Salvat. En televisió va participar en el programa Les Mil i Una i en sèries com Majoria Absoluta, Plats Bruts, Jet Lag o El Cor de la Ciutat. Ha estrenat tres textos teatrals: Meus Amores, Quin Geni! i El Secret de la Partició. L’any 2003 va obrir l’escola de teatre Les Pisanes i, a més de donar-hi classes, n’és la directora.

Per a més informació sobre l'activitat, contacteu amb auladidactica@cdmt.cat o bé us atendran al 93 731 52 02.

Activitat gratuïta per a públic adult amb inscripció prèvia. Places limitades.

Especial Festa Major 2022

 

Adreça: 
Salmerón, 25
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat