ds. 14 de maig (22.00 h) | Nit dels museus 2022. Espectacle de dansa “Unravel” a càrrec del ballarí Àngel Duran [CDMT]


Temes: 
Data: 
dissabte, 14 maig, 2022 - 22:00 a 23:00
Descripció activitat: 

 

El CDMT us convida a viure aquesta peça de dansa, a càrrec del ballarí Àngel Duran, inspirada en la figura de l’obrer tèxtil i a partir dels testimonis dels treballadors de les filatures. El mateix ballarí descriu l’obra així:

“”Unravel” qüestiona la dicotomia entre modernització i deshumanització, entre l’automatisme de les accions i el comportament humà. En aquest projecte s’exposa la fragilitat humana desteixint la memòria col·lectiva d’una generació, de la qual som hereus, com el fil perfectament trenat format per mil fibres de cotó.

Mitjançant el context de filatures, industrialització i en definitiva una part important de la nostra història, es vol contraposar les dues cares del progrés. Una dicotomia present i transversal en moltes societats i cultures diferents. Innegablement, es tracta d’un context amb les seves llums i amb les seves ombres que ens brinda l’oportunitat d’aprendre d’on venim així com d’entendre el que altres societats viuen en el present. Així mateix, en tant que les condicions laborals i de vida no eren fàcils; va ser un fenomen sociocultural i econòmic revulsiu que malgrat tot va canviar les generacions que han vingut. En aquest sentit, és important desfilar la memòria amb les seves foscors per veure també les llums.

Aquesta peça, de rigor històric, navega entre temes tan actuals com les condicions laborals i de gènere oferint una representació a través d’un prisma contemporani.”

Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02

Activitat gratuïta per a tots els públics. Sense inscripció prèvia. Places limitades als aforaments de cada sala.

 

Adreça: 
Salmerón, 25
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat