dv. 23 de setembre | El Park(ing) Day omple d'activitats el Passeig de les Lletres


Temes: 
Data: 
divendres, 23 setembre, 2022 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

 

Un any més, Terrassa se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat 2022 que se celebra del 16 al 22 de setembre per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l'ús de l'espai públic, millorar la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació.
 
La Setmana de la Mobilitat 2022 porta enguany per lema "Combina i mou-te!" que posa l'accent en la intermodalitat i ens anima a moure'ns de manera sostenible i practicar la intermodalitat, en el benefici per la nostra salut i per al medi ambient.
 
ACTIVITATS:
  • Pedalada popular.
  • Taller infantil: "Conviure amb el trànsit". Per a infants de 7 a 14 anys. Dimecres 14 de setembre de 18 a 19h a la Biblioteca del Districte 5.
  • Park(ing) DayDivendres 23 de setembre, de 17.00 a 21.00 h. Objectiu: reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient. Activitats: tallers, paradetes... Lloc: Passeig de les Lletres de Terrassa (entre l'IES Montserrat Roig i la Biblioteca Central).

A partir de les 17h: Espai de joc

18.00h: I als carrers, què hi fem?

18.30h: Taller infantil: "Descobrim la biodiversitat urbana"

19.30h: Concert amb Roger Torné

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que té lloc en diverses ciutats de tot el món. Es tracta d'una acció de ciutat performativa, educativa i reivindicativa, on diverses entitats, col·lectius i la ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques d'aparcament en parcs, jardins i altres formes d'espai públic amb l'objectiu de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient.

L'esdeveniment pretent crear un model de ciutat sostenible basat en la transformació dels carrers i la qualitat dels espais urbans, la mobilitat social i la cultura al carrer. 

A Terrassa, l'esdeveniment és organitzat per la comunitat urbana Barri Futur, l'Associació Districte Zero i l'Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC). S'ocuparan les places d'aparcament i les persones participants s'autorganitzaran per redissenyar l'espai públic.

 

Més informació

Veure més propostes de cultura&oci

 

Adreça: 
Passeig de les Lletres
08221 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat