dv. 29 d'abril (12.00 h) | Divendres de visita comentada gratuïta a “Un museu, mil trames” [CDMT]


Temes: 
Data: 
divendres, 29 abril, 2022 - 12:00 a 13:00
Descripció activitat: 

 

El CDMT continúa celebrant el seu 75è aniversari i per això, cada últim divendres de mes, ofereixen una visita comentada gratuïta a l’exposició “Un museu, mil trames”, inaugurada recentment amb motiu d’aquesta commemoració.

Es tracta d’una mostra espectacular que presenta l’evolució del museu a través de les peces “estrella” que conservem, aquelles de major valor i rellevància. Durant el recorregut, gaudireu d’un gran nombre de teixits històrics (alguns mil·lenaris), fantàstics vestits amb accessoris, muntats a sobre de maniquins fets a mida i que palesen la història dels teixits i la moda. En el darrer espai, veureu una important varietat de mostraris tèxtils que són veritables joies del patrimoni industrial català.

Totes aquestes peces, originals i úniques, amaguen històries curioses i expliquen aspectes interessants que volem compartir i comentar amb tots els assistents.

L’activitat no es realitzarà si no hi ha un mínim de persones inscrites, us avisarem puntualment si es dóna el cas. Grups de màxim 25 persones. Més informació a: inscripcions@cdmt.cat / 93 731 52 02.

 

Adreça: 
Salmerón, 25
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat