Gemma (Montse Carnisseria): 'Agraden molt els nostres pastissets de carn'


12 de maig de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: Carnisseria Montserrat, Mercat de la Independència, alimentació, entrevista, comunitat connecTerrassa | Temps de lectura: 4 minuts

Al Mercat de la Independència hi trobem la parada de productes càrnics Montse Carnisseria (parada 67-68), el tercer comerç que ha entrat a format part de la Comunitat connecTerrassa. Hem parlat amb la seva propietària, la Gemma, perquè ens expliqui què hi podem trobar i quines són les característiques marca de la casa. Carnisseria Montse —empresa familiar fundada el 1970— és un establiment dedicat a la venda de productes de carn, frescos i de gran qualitat. A més de la parada física —on podem accedir-hi entrant per la Rambla o pel Raval—, disposen d’una web on ens ofereixen la possibilitat de realitzar compres online o per telèfon i, també, amb servei a domicili.

Marc R. (connecTerrassa).- En primer lloc, gràcies per entrar a formar part de connecTerrassa. Explica’ns, breument, la vostra història i quin tipus de productes hi podem trobar (vedella, xai, cabrit,...). Teniu algun producte nou que t'agradaria destacar? M'han cridat l'atenció els talls argentins de vedella i els pastissets. Ens podries dir què són exactament?

Gemma E. (Montse Carnisseria).- Doncs mira, a la nostra botiga ens hem especialitzat amb la carn de cabrit, de xai i de vedella. Quan parlem de productes càrnics de gran qualitat, ées perquè cuidem molt aspectes com l'alimentació, l'edat, el sexe i el pes dels animals, i això ajuda molt a calcular el grau de tendresa de les carns. A la nostra botiga intentem treure productes elaborats de tant en tant, perquè els nostres clients poguin degustar la carn de diferent forma, amb el que més ens feliciten són amb les mandonguilles i les hamburgueses, sobretot les noves, de mel i mostassa, són molt fines de gust i meloses. També agraden molt els pastissets de carn, farcits de diferents gustos, formatge, sobrasada i brie, dàtil i ametlla, espinacs, prunes... I, també esta tenint molt èxit, els talls argentins. Són talls per fer a la barbacoa, al forn o a la planxa. Per això, hauríeu de passar per la botiga per tenir tota la informació.

Marc R.- Us podem trobar al Mercat de la Independència des de fa més de 40 anys. Podríem dir que sou una parada històrica. Però, a més, disposeu de botiga online i oferiu servei de comandes a domicili. Com valores aquesta nova via de distribució. Us està funcionant? Què creus que caldria per donar-hi un impuls?

Gemma E.- És una parada històrica però, com tot, s'està actualitzant. Oferim aquest nou servei online i de comandes a domicili perquè les compres les hem d'adaptar als nous temps. Moltes famílies joves, es queixen perquè per horaris, feina, fills, etc.. no troben temps per fer la compra. És per això que tenim una web molt simple, amb tots els productes i les explicacions corresponents. De moment, fa poc que la tenim i es poc coneguda. També hi ha l'opció de fer la comanda online amb la web del Mercat de la Independència i, així, fer la compra de tot el que és pugui necesitar.

Marc R.- Només arribar a la vostra parada ja es pot veure el vostre interès per les noves tecnologies amb grans cartells informant de la vostra adreça web, a més dels comptes de Facebook i Instagram. Però hi ha una altra via que m'ha cridat més l'atenció: Whatsapp. Utilitzeu aquesta eina de missatgeria instantània com a via de relació amb els vostres clients. N'esteu satisfets? Què en destacaries?

Gemma E.- També fa molt poc que utilitzem whatsapp, i he de dir que no totes les clientes en tenen. Però de moment és una eina molt pràctica, ràpida, econòmica i comode, així que intentarem potenciar-la al màxim.

Marc R.- Dues coses més que m'agradaria destacar de la vostra parada. Les receptes que teniu en paper i a la web i les ofertes i descomptes que apliqueu a famílies nombroses, comandes online i la targeta client. Respecte a les receptes, les feu vosaltres? I, quant a les ofertes i descomptes, explica'm com funciona la vostra targeta client i si creus que ajuda a fidelitzar els vostres clients.

Gemma E.- Les receptes les donem perquè la meva mare està molt acostumada a explicar com cuina ella els nostres productes a les clientes i, normalment, als clients també els agrada que els donin consells. I, per comoditat, vaig posar les receptes a la web, aixi sempre es poden consultar i no es perden. També les tenim en paper perque no tots els nostres clients saben entrar a Internet i és més ràpid que fer l'explicació cada vegada. 

Els descomptes també els anem variant, a vegades tenim packs descomptes, promocions diverses,... Ara tenim la targeta client, que ofereix descomptes cada 4 compres. I també tenim descomptes de sempre com el 5% aplicable a les families nombroses.

--

NOTA: Ets un comerç, bar, restaurant, professional,... i estàs interessat en formar part de connecTerrassa? Registra't aquí i et vindrem a presentar el projecte.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat