Nou concurs de l’Optimot: celebrem amb mems! [CNL de Terrassa i Rubí]


3 de març de 2022 | Publicat per CNL Terrassa i Rubí | Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

 

El febrer de l’any 2008 es va posar en marxa un servei gratuït i per tothom. Un moment, no hauríem de dir per a tothom? Ja fa catorze anys que no cal patir-hi: l’atenció personalitzada de l’Optimot (No dubtis en català: consulta l’OPTImot [per CNL de Terrassa i Rubí] | connecTerrassa) està al vostre servei per resoldre els dubtes de llengua catalana que us facin ballar el cap. Per celebrar-ho, l’Institut d’Estudis Catalans, el Centre de Terminologia TERMCAT i la Secretaria de Política Lingüística, els organismes que integren el servei, us conviden a participar al concurs anual de l’Optimot.

Per al concurs d’aquest any l’Optimot us proposa que elaboreu un mem sobre llengua i el piuleu a Twitter. El tema el podeu escollir vosaltres: vocabulari, gramàtica, terminologia, convencions, traducció, literatura, etc.

Publiqueu el mem en una piulada i afegiu-hi l’etiqueta #ConcursOptimot14. No us descuideu de mencionar-hi els comptes @iec@termcat@llenguacatalana i @optimotcat. Tant aquestes mencions com l’etiqueta són imprescindibles per participar en l’activitat. Així mateix, cal que els mems no presentin incorreccions lingüístiques i que el contingut no sigui ofensiu o inapropiat. Des del compte de l’Optimot repiularan totes les piulades que complexin els requisits.

Les piulades rebudes entre el 23 de febrer i el 2 de març, tots dos inclosos, podran optar als premis següents:

Les cinc piulades més creatives rebran una subscripció anual i una gramàtica, i les altres cinc obtindran una subscripció anual. Un jurat format per l’equip responsable de l’Optimot, amb representants de les tres institucions, seleccionarà les millors piulades i el dia 3 de març proclamaran els guanyadors.

Els premis no són acumulables ―s’hi pot participar amb tantes piulades com es vulgui, però cada participant només pot optar a un sol premi― i no es bescanviaran en cap cas pel seu valor en metàl·lic.

Podeu inspirar-vos amb els mems que heu vist en aquest apunt o cercant l’etiqueta #dimemcres a Twitter.

Salut i mems!

Centre de Normalització Lingüística de Terrrassa i Rubí

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat