GAM - Prou Barreres
Carrer de Salamanca, 35 - 08227 - Terrassa - Barcelona

Presentació: 

Grup d’ajuda mútua (GAM), orientat per a persones amb problemes de mobilitat. La seva principal funció és ajudar-se entre els seus membres i parlar de la problemàtica social i personal. Tot plegat en un ambient amigable i distès, sense perjudicis, com en família. Al patir patologies similars en mobilitat entenen la seva problemàtica social i familiar en les coses i situacions del dia a dia.

GAM - Prou Barreres és una entitat que defensa la voluntat de gaudir plenament i en condicions d'igualtat de tots els drets humans i llibertats fonamentals.

Denuncien que els drets de les persones amb discapacitat es continuen vulnerant.

Reclamen l'aplicació urgent de la Convenció de l'ONU sobre els drets de les persones amb discapacitat de l'any 2006 (ratificada per Espanya el 2008) i té com a propòsit "promoure, protegir i assegurar el gaudi ple i en condicions d'igualtat de tots els drets humans i llibertats fonamentals de totes les persones amb discapacitat, i promoure el respecte a la seva dignitat inherent". Aquesta Convenció especifica les obligacions i deures dels poders públics pel que fa a la garantia de totes les persones a exercir els seus drets en igualtat de condicions.


Continguts de GAM - Prou Barreres

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat