Obbal Grafologia
Carrer Ireneu 1 - 08224 - Terrassa - Barcelona
630141318

Presentació: 

A Grafologia l’oval representa la síntesi de la personalitat. D’aquest concepte sorgeix Obbal, despatx professional especialitzat en Grafoanàlisi, Educació i Reeducació de l’escriptura i Perícia Cal·ligràfica Judicial, on oferim un tracte personalitzat als nostres clients adaptant-nos en tot moment a cada cas concret.

Obbal és l’únic despatx professional de Terrassa amb titulació universitària especialitzada en Educació i Reeducació de l’Escriptura des d’una vessant exclusivament grafològica. La qual cosa vol dir que treballem amb un ampli coneixement de l’escriptura i les seves alteracions aplicant la metodologia de l’escola italiana, país on la figura del reeducador de l’escriptura està present a les escoles des de fa més de 20 anys i on el mètode de treball ha demostrat la seva eficàcia al llarg de tot aquest temps.

Som membres de l'Agrupación de Grafoanalistas Consultivos de España i de l’Associació Professional de Pèrits Cal·lígrafs de Catalunya.

Informació productes o serveis: 

Entre els nostres serveis hi trobareu:

  • Educació i reeducació de l’escriptura: sessions individuals i personalitzades pel tractament de trastorns de l’escriptura, tan per nens com per adults.
  • Perícia Cal·ligràfica Judicial: peritatge judicial, autentificació documental, falsificacions, anònims.
  • Grafologia: peritatge judicial, selecció de personal, orientació professional i d’estudis, perfils de personalitat, assessorament en tipografia publicitària.
  • Tallers i cursos.

Continguts de Obbal Grafologia

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat