Viupilates
Carrer de Sant Joan, 93 - 08221 - Terrassa - Barcelona
636418274

Presentació: 

Des de l'any 2010 VIUPILATES és el projecte personal de l'Anna M. Vilageliu Deola. L'Anna és entrenadora titulada, de gimnàstica artística femenina, Fitness, gimnàstica suau, tècniques de relaxació, Body-Mind, Gym 3a edat, Mètode Pilates i instructora en Reprocessing soft Fitness.

Són especialistes en Mètode Pilates i Abdominals Hipopressius. El seu objectiu és oferir activitats que puguin millorar el benestar de les persones i la seva qualitat de vida.

Al Viupilates treballen sempre a la recerca d'un objectiu, enfocat principalment a la millora postural. Estem especialitzats en el mètode Pilates amb màquines Reformer i Mat terra, els entrenaments són individualitzats i per grups a reduïts.

També, com a complement, fan sessions d'Abdominals Hipopressius per millorar i recuperar el sol pèlvic.

Van ser els primers a Terrassa a oferir l'entrenament amb Miha bodytec. És el primer sistema que entrena tot el cos de forma simultània a una intensitat d'activació muscular més alta que amb els mètodes convencionals.

Informació productes o serveis: 
  • Mètode Pilates
  • Abdominals Hipopressius
  • Màquines Reformer i Mat terra
  • Entrenament amb Miha bodytec
  • Etc...

Continguts de Viupilates

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat