Casalet de Nadal a Nebulae


 • Etiquetes: Casals Nadal 2023, Nadal amb criatures a Terrassa 2023, ESPECIAL NADAL 2023 | Temps de lectura: 1 minut

  dimarts, 28 novembre, 2023 - 17:15

   

  Nebulae és un projecte gestionat per Naturally Learning SL, dissenyat perquè els infants puguin desenvolupar la imaginació i la creativitat a través del joc lliure. Els seus serveis ofereixen un ventall de recursos i materials que conviden als infants a descobrir, experimentar i aprendre a través del joc manipulatiu i vivencial donant l’oportunitat de decidir quin tipus d’experiència volen viure en cada moment segons els seus interessos i les seves necessitats.

  Aquest any, s'ofereix el Casalet de Nebulae per a infants de 2 a 5 anys (amb els 24 mesos complerts), amb espais de joc i propostes pensades per a la lliure exploració, partint del joc lliure, sempre sota una mirada i un acompanyament respectuós per fer del Nadal un moment màgic i inovidable, ple d'experiències i noves amistats.

  El Casalet es durà a terme a l'espai Nebulae (Carrer de Bartrina, 35. 08225, Terrassa), més de 200m2 preparats i pensats pel joc i la descoberta a través dels nostres espais actualitzats el 2023. 

  A més a més gaudireu d'activitats de llum, art, mini mons, obrador de la sorra, propostes nadalenques, música, dansa... 

  Ofereixen 8 dies en horari de 8:30 a 13h amb entrada relaxada de 8:30 a 9h. Faran activitats a l'espai de Nebulae i també sortides per l'entorn.

  • La ràtio pro-mig criatura/educador/a és de 8-12 infants.
  • Inclou Fruita
  • No es retornaran diners per absència puntual els dies d'activitat.
  • Ofereixen Assegurança de l’Espai i de les activitats.
  • Hi ha descomptes per a germanes i germans.

  Inscripcions aquí.

  Casals de Nadal 2023

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat