Cobrament d'un deute mitjançant l'embargament de la renda del lloguer d'una finca propietat del deutor [Colomer Ventalló Advocats]


 • Etiquetes: advocats, Colomer Ventalló Advocats | Temps de lectura: 1 minut

  divendres, 16 octubre, 2015 - 19:00

  Mai s'ha de deixar d'insistir per recuperar un deute.

  Habitualment, en fase d'execució i davant els típics oficis de solvència negatius, sous embargats per un tercer o amb finques embargades amb càrregues prèvies, es tendeix a deixar els procediments en "stand by" a l'espera que els deutes preferents quedin liquidats.

  Malauradament, de vegades, també s'oblida de cercar fincabilitat anterior del deutor —per interposar una acció rescisoria— o embargar els drets de crèdit que el deutor té front un llogater al que té la finca llogada.

  La setmana passada vam poder recuperar un deute important per haver aconseguit embargar la renda de lloguer que una gran i solvent empresa estava pagant al deutor, per tenir llogat un local de negoci.

  Si bé el local propietat del deutor estava hipotecat i embargat, no podent-se subhastar, un cop comprovat que la finca es trobava arrendada, vàrem embargar la renda, oficiant-se a l'arrendatari perquè procedís a ingressar les sumes en concepte de renda a nosaltres fet que va provocar que el deutor contactés amb nosaltres per liquidar-ho tot.

  Quedem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment info@colomerventallo.cat - Colomer Ventalló Advocats

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat