Com podem evitar els lloguers impagats? [Per Grupo Cano]


 • Etiquetes: lloguer, lloguers, assegurances, immobiliàries | Temps de lectura: 1 minut

  dimarts, 31 gener, 2017 - 12:15

  Al mercat hi ha diversos productes que protegeixen al propietari enfront de les possibles incidències que puguin afectar el lloguer del seu habitatge.

  En moltes ocasions ens preguntem si realment val la pena llogar una propietat corrent el risc que això suposa. I si l'inquilí deixa de pagar el lloguer? I si no paga els subministraments? Què passa quan em trobo amb desperfectes quan els inquilins marxen?

  Bé, doncs a totes aquestes preguntes hi ha una mateixa resposta: Assegurança d'impagament, o lloguer protegit.

  Es tracta d'una assegurança, comercialitzada per diverses companyies asseguradores, que fa que les preocupacions de l'arrendatari deixin de ser-ho.

  En primer lloc, és clau escollir els possibles llogaters, analitzant la seva solvència econòmica i descartant a totes aquelles persones que no compleixin amb uns requisits mínims.

  Però, com bé sabem, això no garanteix que les coses puguin anar malament en un futur o que aquest possible inquilí sigui bon pagador.

  En el cas que el llogater deixi de pagar la renda, l'assegurança cobreix tant els costos de la reclamació per via judicial com l'import d’aquesta. Si a més ha deixat de pagar els subministraments, podem reclamar els imports judicialment sense cap cost.

  En moltes ocasions, la fiança dipositada és insuficient per a poder reparar els possibles desperfectes que ens puguem trobar. Per a satisfer aquesta necessitat, queden coberts també els actes vandàlics que s'hagin pogut produir, fins a 3.000 €.

  Des de Grupo Cano, com a corredors d'assegurances, oferim aquests productes en les millors companyies asseguradores. Comptem amb un equip especialitzat que li informarà de qualsevol dubte que pugui haver-li quedat sense resoldre.

  AUTORA: Maria José Cano.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat