Jaume Garcia (L’Oliva Pesca Salada): «El canvi d’emplaçament dins del Mercat ens ha donat molta més visibilitat i accés a nous públics»


 • Etiquetes: Mercat de la Independència, L'Oliva Pesca Salada | Temps de lectura: 3 minuts

  dimarts, 12 febrer, 2019 - 12:30

  L’Oliva Pesca Salada va obrir parada al Mercat de la Independència el març del 2018, amb la vocació de ser un referent en el món de la venda de bacallà, olives de tot tipus i altres tipus d'adobats. Anteriorment, ja havien treballat en aquest àmbit alimentari durant anys, però fora del Mercat.

  NOU EMPLAÇAMENT

  Si bé va començar ubicada a «la nau del peix», des del mes de novembre passat la podem trobar en un nou emplaçament i de més dimensió, «a la nau central del Mercat, molt més visible», tal i com ens comenta en Jaume Garcia, el seu propietari.

  El canvi ha estat molt positiu, segons ens comenta Garcia, gràcies a la millora en visibilitat per la ubicació molt més cèntrica, i a disposar de més metres de parada, fet que permet oferir millor els seus productes. Estar al bellmig de la nau central ajuda a fer-se visible per molta gent que entra al Mercat.

  CLIENTS

  Els clients de L’Oliva Pesca Salada parteixen d’una edat superior als 50 anys, pel tipus de producte que ofereixen. Amb tot, el canvi d’ubicació ha fet notar a Jaume Garcia un considerable increment de clients més joves.

  Aquest nou client, però, busca un tipus d’aliment una mica diferent, com per exemple que el bacallà ja estigui dessalat, per falta de temps i altres motius. El propietari de L’Oliva afirma que el seu client és molt fidel, tant pels que ja hi anaven a la nau del peix, com pels nous, que repeteixen i el feliciten per la qualitat dels seus productes afirmant que «feia temps que no trobaven un bacallà tan gustós».

  PRODUCTES

  A L’Oliva Pesca Salada podem trobar-hi diversos tipus de productes, molts d'aquests centrats en les olives i el bacallà. Venen olives de diferents tipus ocal, yeye, gazpacha, mojo picon, farcida d’ametlla o jalapenyos... Així com bacallà de primera per cuinar, per fer brandades o esqueixada. Treballen altres adobats com la moixama, seitons en vinagre o sardines en escabetx. I, si necessites alguna cosa especial, la pots encarregar.

  Hi trobem:

  • Olives a granel.

  • «Delicatessen» de sardines i seitons en escabeig..., anxoves de l’Escala, bonítol....

  • Bacallà, de diversos tipus. Origen: Islàndia. I, pescat en palangre, pescat d’un en un.

  • Productes diversos en llauna.

  DATES DESTACADES

  L’Oliva Pesca Salada té dues etapes a l’any on el seu producte és especialment demanat: Setmana Santa i Nadal.

  Al desembre, la gent busca alternatives a la carn de sempre, per això el bacallà és un aliment cada cop més demanat. I, el Divendres Sant, Quaresma... són dates molt importants, també, per al consum de peix, i de bacallà i sardines, en concret.

  També l’estiu, amb els esqueixades, amanides fredes... s’està convertint en una etapa important per al negoci. Amb tot, com afirma Jaume Garcia, el seu producte és cada cop me´s intemporal, i es busca al llarg de l’any per molts i diversos plats deliciosos.

  Més informació:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat