Jullye Haynes (Punt de Vista): «A part de l’estètica em fixo moltíssim en la practicitat»


 • Etiquetes: entrevista, Punt de Vista, disseny | Temps de lectura: 3 minuts

  dilluns, 1 octubre, 2018 - 16:15

  ENTREVISTA | L’arquitecta Jullye Haynes i el seu estudi de disseny interior, PUNT DE VISTA, estan instal·lats al carrer de Pius XI (veure mapa) des del 2007. Aquesta és una botiga, amb exposició, especialitzada en la renovació d’espais domèstics. Tal com apunta la seva propietària, Jullye Hayness, des de Punt de Vista s’entenen les llars com “espais vius que s’han d’adaptar al moment vital i a les necessitats de les persones que hi viuen”.

  Després d’11 anys i mig de funcionament, Haynes ha aconseguit un gran equip de treballadors autònoms, amb qui col·labora, relacionats amb el món de l’obra. A part, compta amb una dissenyadora d'interiors, la Sara, que li dona un cop de mà amb els dissenys 3D. Tenen presència en diverses xarxes socials (eines molt actives, com en el cas de Youtube on hi pengen vídeos explicatius. També hi ha molta activitat al compte d’instagram @puntdevistatienda, a Facebook o al seu web www.puntdevistatienda.com).

  Pel que fa als valors, als trets diferencials d’aquest estudi, Haynes en destaca els següents: “Empatitzem amb cadascun dels casos, pensem en persones i no en clients, i també volem transmetre una confiança plena en els nostres treballadors i en la nostra manera de fer. A més, volem que les persones que usin els nostres serveis vegin dedicació i compromís de la nostra part i, per acabar, i no menys important, la qualitat de la feina feta, que al cap i a la fi és el més important, els resultats”.

  L'arquitecta també ens comenta que la majoria de gent que recorre als serveis de Punt de Vista són curiosos que passen pel carrer i veuen l’aparador, gent que n’ha sentit a parlar o un perfil que ha crescut molt en aquests darreres anys: els internautes (gent que veu activitats i moviment d’aquest estudi a les xarxes).

  Però quin és el modus operandi d’aquest estudi de disseny interior? El procés de preparació per a un nou projecte passa per tres clars passos:

  1. Valorar les necessitats, il·lusions i desitjos específics de cada client.

  2. Calcular les mesures de l’espai i les característiques de la reforma.

  3. El pressupost pactat amb el client.

  Just després ja es donaria pas a l’obra, amb un seguiment exhaustiu de Jullye, que està cada dia controlant i organitzant la reforma.

  Quant a les característiques dels dissenys de Jullye Haynes podem dir que el seu és un disseny minimalista. “A mi m’agrada que hi hagi espai i alhora que no quedin gaires coses a la vista, soc partidària dels calaixos. A part de l’estètica em fixo moltíssim en la practicitat. Atenent a les necessitats i característiques de cada cas, faig un tipus d’espai o un altre”, assegura Haynes, qui també ens diu que “jo faig dissenys que faria per a mi mateixa, sempre!”.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat