Marc P. (Kubysoft): “El fet de tenir tota la informació centralitzada li permet a la petita empresa agafar un gran avantatge respecte a la competència”


 • Etiquetes: entrevista | Temps de lectura: 4 minuts

  dimarts, 20 setembre, 2022 - 12:30

   

  L’empresa terrassenca Kubysoft —amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la informàtica i la programació— disposa d’un ERP (sistema de planificació de recursos empresarials) 100% personalitzable que permet adaptar-se tant per a les necessitats d’autònoms i pimes, com a empreses de més grans dimensions.

  Gràcies a la seva tecnologia podem simplificar tots els fluxos d'informació relacionats amb l’empresa. Permet gestionar des d’un únic lloc i en qualsevol moment tots els serveis de l’empresa, gràcies a la versatilitat del seu propi i adaptable software al núvol, facilitant la digitalització de tots els processos que necessita l’empresa per aconseguir ser el màxim de competitiva possible.

  Kubysoft és una empresa nascuda a Terrassa, amb clients tant a nivell nacional com internacional. Quan vau llançar el vostre projecte i quina ha estat l’evolució?

  El 1997 vam obrir com a empresa d’informática de Terrassa amb una botiga a l’Avinguda Jacquard i una altra al carrer Cremat. L’empresa va anar evolucionant, sobretot en l’àmbit d’ajudar a altres empreses, a organitzar les seves dades…

  L’any 2006 vam crear el nostre primer sistema de planificació de recursos empresarials o ERP (Enterprise Resource Planning). Estava basat en Windows i el 2013 vam començar a fer-ne la migració al núvol (cloud computing).

  Des del 2015 estem operant amb la marca Kubysoft i donant servei a petites i mitjanes empresas a organitzar millor el seu dia a dia.

  Quin és el perfil de les empreses que utilitzen els vostres serveis?

  El perfil de les empreses que utilitzen els serveis que oferim a Kubysoft són les petites i mitjanes empreses (pimes) que necessiten tenir centralitzades totes les dades de la seva empresa, la facturació, els estocs, les dades de contacte, gestionar la mobilitat del personal… és a dir, els oferim tota l’activitat de l’empresa gestionable en un únic programari ERP.

  Entre els serveis que oferiu al vostre programari ERP destaquen els de gestió de clients, de pressupostos, de facturació i de tasques, entre molts d’altres. Quins serveis dels que oferiu poden ajudar més a la digitalització de les empreses?

  En totes les organitzacions hi ha una gestió de feines diàries (les “tasques”) on el nostre ERP té un mòdul molt potent per a gestionar-les, tant individualment com de forma col·lectiva i col·laborativa.

  Així mateix, si l’empresa disposa de personal que s’ha de desplaçar per a oferir els seus serveis, ja siguin tècnics, comercials o d’altres, els oferim una gestió centralitzada que dona un gran avantatge en eficàcia i eficiència.

  I, el fet de poder gestionar-ho tot en temps real des del propi mòbil, afavoreix molt l’agilitat de les feines.

  Una de les característiques principals de Kubysoft és la possibilitat d’oferir molts i diversos serveis empresarials en un únic programari, a més de ser personalitzable i adaptable a les necessitats de cada empresa. Què li recomanaries a un autònom o empresari d’una pime que sap que necessita digitalitzar la seva empresa però no sap per on començar?

  El primer seria buscar un programari (software) centralitzat, que et permeti treballar des de qualsevol lloc (des de casa, des de l’oficina, en mobilitat…). El fet de tenir tota la informació centralitzada li permet a la petita empresa agafar un gran avantatge respecte a la competència, que de seguida és detectat pels propis clients.

  A més de ser un programari adaptable a les necessitats de cada empresa, Kubysoft és un programa senzill d’utilitzar? Quin servei d’atenció al client i d’acompanyament oferiu per tal d’adaptar una empresa i el seu personal a tots els serveis que ofereix el vostre programari?

  Acompanyem al client a fer la posada en marxa del programari, d’aquesta manera va adquirint els coneixements setmana a setmana i va fent el canvi al nou entron, d’una forma àgil i ràpida.

  Igulament, cal dir que és un software molt intuïtiu i tenim un espai Wiki amb molts tutorials i documentació de consulta.

  I, ja per acabar, a quin perfil empresarial creus que li pot ser molt útil utilitzar Kubysoft? I, per què?

  A la pime en general i, si concret, és molt útil també per a empreses que tenen personal fora de l’oficina i/o tinguin diversos locals, que vulguin controlar bé tots els seus processos i tenir més i millor control del negoci, per tal d’estalviar temps, diners i adaptar-se me´s àgilment als canvis.

   

  Anar a entrevistes

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat