Miguel Solé: “Quan una persona arriba a la meva consulta automàticament activo la clarividència. És el do de poder veure les coses en una altra dimensió”


 • Etiquetes: entrevista | Temps de lectura: 5 minuts

  dilluns, 15 juliol, 2019 - 13:00
  ENTREVISTA | El terrassenc Miguel Solé és psíquic, clarivident, mèdium i terapeuta holístic. Fa 38 anys que es dedica a atendre consultes de tot tipus. Presencialment, però també a distància de forma telemàtica i online. Tracta amb persones de tot el món.

  El seu despatx el presideix una estrella de David elaborada casolanament per ell mateix, que confereix a l'espai una energia positiva constant. “Com que agrada molt, després la regalo als clients”, ens explica.

  Amb 18 anys es va comprar unes cartes de tarot al Paral·lel de Barcelona “sense saber-ne cap dels seus significats. Tirava les cartes als meus amics. I encara avui em guio exclusivament per la sensibilitat que em transmeten les cartes que surten a cada tirada”, comenta Solé

  Té una llarga experiència en l'estudi i el desenvolupament de la clarividència. Al llarg de la seva trajectòria ha desenvolupat diverses tècniques de lectura en les seves consultes que li han permès guiar i orientar els milers de persones que han sol·licitat els seus serveis, ajudant-los a afrontar i reorientar el seu futur amb encert.

  En els darrers anys s'ha dedicat a la divulgació i la pedagogia de la clarividència en diversos programes de ràdio i televisió. A Canal Plenitud TV va fer prop de 200 programes atenent consultes en directe. Durant el darrer any pilotava "Serendipity", un espai a Radio Construyendo Relaciones (RCR Barcelona).

  Actualment, dirigeix "Reencuentro con tu origen" a Hit Radio Barcelona, una ràdio online. Explica que “no és el típic programa exclusiu de línies telefòniques de pagament. És molt divulgatiu i centrat en la reeducació. Parlarà de com retrobar el nostre passat i de com acostar-nos a la nostra energia”.

  La importància d'analitzar el passat per comprendre el present

  Habitualment les persones que arriben a la seva consulta, segons ens comenta, “estan molt preocupades per com anirà la sessió. El primer que faig és intentar tranquilitzar a la persona fent una tirada general amb les cartes”. Sovint, el client vol que amb les cartes li solucionin tot i “això no sempre és possible. Cal ser conscient de la vivència personal i intento ajudar a modificar algunes conductes”, comenta.

  Solé explica:moltes vegades, en situacions compromeses o etapes fosques de la nostra vida, estem convençuts que hem entrat en una mena d'embruix personal. Es tracta de mirar més enllà per esbrinar quins motius ens han portat a la crisis. El karma, altres vides passades o l'impàs a l'hora de prendre decisions, podrien ser-ne els motius”.

  I, afegeix: “Em nego a dir al meu client el que ell vol escoltar. Jo soc molt honest i dic el que veig, com ho veig i donant eines. Del passat, se’n treu molta informació i en la majoria dels casos explica el present. Per exemple, un trauma de salut pot venir motivat per algun fet del passat. La persona té bloquejos mentals del passat o traumes de salut del passat. La meva funció és indagar el passat en dècimes de segon. Veig fotogrames de la persona. I amb aquesta informació he de reconduir ràpidament per arribar al present i part del futur. La meva intenció sempre és trobar l'arrel del problema”.

  Solé afirma que la gent surt molt tranquila de la consulta i jo també dormo amb la consciència ben tranquil·la”. 

  Dono un plus a les meves consultes amb les tècniques de geometria quàntica i els bols tibetans”, explica en Miguel.

  La Geometria Quàntica amb Sòlids Platònics és una de les tècniques més desenvolupades per Solé. Essencialment, serveix per canalitzar l'energia. Ens explica: “Quan trobem l'essència del problema, jo dono les pautes que s'aniran desenvolupant en les diferents sessions”.

  S'ajuda d'un merkaba fet a mà. L'energia es canalitza a través dels cinc elements de l'univers (Terra, Aigua, Aire, Foc i l'Espai) simbolitzats pels sòlids platònics. Té resultats molt positius en problemes abdominals o d'estòmac, per exemple.

  El seu màster en Bols Tibetans li permet desenvolupar una teràpia molt efectiva. Ens explica que “és una de les coses que agrada més als meus clients. Serveix essencialment per harmonitzar i obrir els nostres xacres. Reequilibra enormement el nostre cos. Ara bé, si jo no estic bé d'energia els bols, sonen tapats i han de sonar amb un cert eco i harmonia”.

  L'Astrologia és una altra de les tècniques que desenvolupa:És una manera de conèixer la persona. Només amb el dia, mes, any i lloc de naixement ja pots fer una carta astral de la persona. A la carta astral se sap pràcticament tot”.

  A banda d'aquests recursos, també empra la Quiromància, l'estudi de la lectura de les línies de les mans, on es pot veure part del destí personal, la Cromoteràpia, basada en la tècnica del color i els factors ambientals que precipiten certes dolències, la Sanació Prànica Violeta i el llenguatge de les espelmes, que requereix una especial atenció. Els ciris pertanyen al món de la màgia blanca. “Les espelmes són una tècnica que requereix un context específic i depèn de les llunes... S'ha de fer un ritual determinat”, explica Solé.

  Veure més entrevistes

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat