Miguel Solé: “Sóc psíquic, clarivident, astròleg i terapeuta holístic, faig elixirs per estar amb bona vibració, i faig sanacions amb sonoteràpia (bols tibetans) i geometria quàntica”


 • Etiquetes: entrevista | Temps de lectura: 7 minuts

  dilluns, 15 juliol, 2019 - 13:00
  ENTREVISTA | MIGUEL SOLÉ és psíquic/clarivident. Fa tot tipus de consultes en Tarot, Astrologia, Reiki i Terapeuta holístic. Fa lectures i sanacions en el camp energètic. Estudis de disseny energètic personal. Sanacions amb bols tibetans (sonoteràpia). Hem parlat amb ell per a conèixer més i millor quins serveis ofereix i de quina forma.

  connecTerrassa- Per a qui no et conegui, qui és Miguel Solé i en quins serveis estàs especialitzat?

  Miguel Solé- Sóc psíquic, clarivident, astròleg i terapeuta holístic, faig elixirs per estar amb bona vibració, i faig sanacions amb sonoteràpia (bols tibetans) i geometria quàntica (sòlids platònics) per sanar el cos físic, la ment i l’esperit de la persona amb les sessions que realment necessiti, lectures de clarividència, i, com a novetat, faig estudis de disseny energètic personal amb nom, cognoms, dia, mes i any de naixement. Amb això aconseguim que la persona sàpiga realment com és, qui és, què ve a fer a aquest món, vides passades i més coses sobre ell/a. Qui ho fa està molt content/a perquè, d’aquesta manera coneix el perquè del seu destí.

  cT- Tinc entès que has estat vivint a Sud-amèrica. És així? Explica'ns... Quan va ser això? Què hi vas anar a fer? On t'has format i en quines especialitats?

  MS- Sí, vaig estar a Sud-amèrica. Això va succeir l’any 1995. Era estiu, hi anava 15 dies per resoldre un problema greu de salut, un atac de cor, que va quedar en un bon ensurt, i arran del qual el metge em va aconsellar canviar d’aires sí o sí. I m’hi vaig estar 6 anys.

  D’entrada hi anava de turista, però vaig tenir un fort contratemps, perquè dos nois em van robar tot el que portava. Com que fa cosa dir-ho, em varen fer caure a terra, tot perquè a La Paz en aquells temps hi havia toc de queda i els militars eren al carrer, i perquè la cosa es complica quan un va a un país i no coneix ningú ni res de res de la ciutat. Ningú volia fer-me la denúncia perquè costava diners i, com que no en tenia, no es va poder tramitar, raó per la qual vaig anar a buscar solucions. Estava en un bar i li vaig explicar al cambrer el que m’havia passat. A la barra hi havia un senyor gran que, sense voler, estava escoltant el meu al·legat i, quan vaig acabar, em va preguntar: tu què saps fer? Jo li vaig contestar: soc psíquic, clarivident i mèdium des de petit, i ell em va consultar: què veus en mi? Li vaig agafar la mà i vaig fer clarividència amb quiromància, que és la lectura de les ratlles de les mans. Vam estar dues hores parlant i, després d’això em va dir: vine demà a la meva oficina.

  Quan hi vaig anar la sorpresa va ser meva: aquest home que m’havia escoltat era del govern i em va arreglar papers i residència perquè pogués treballar al país.

  El que mai oblidaré és que jo, abans de marxar a La Paz, estava anant a un curs de control mental a Terrassa i la vident que feia el curs em va dir: tu i jo no ens tornarem a veure, aquesta és l’última classe, perquè quan arribis a casa aquesta nit tindràs un sobre molt important que forma part del teu destí, un bitllet d’avió a un país la lletra del qual comença per B. Jo vaig dir-los tots, però mai Bolívia i, tal com havia dit la vident, després de sopar el meu pare em donava el bitllet d’avió a La Paz.

  Això es diu DESTÍ i tots nosaltres el tenim. A vegades el modifiquem malament o no sabem com fer-ho i passa el que passa. Jo sempre crec en el destí, el veig.

  Què hi vaig fer, a La Paz? Doncs de tot, des de treballar en una pizzeria fins a fer el que més  m’agrada: col·laborar en mitjans de comunicació (ràdio, TV, escrits a la premsa). Una entrevista a La Paz a Radio Fides em va obrir les portes i vaig començar a ésser conegut, i també vaig participar en un especial en directe a La Paz Hotel Radisson de TV on vaig tenir 5 minuts i vàrem trobar en directe persones extraviades.

  Després vaig sortir en programes de TV en diverses ciutats en què tenia el meu espai, tenia el meu programa de ràdio i tenia les consultes per a la gent. Un any vaig estar amb xamans de l’Amazones aprenent coses i costums d’ells. També vaig portar el cas d’un assassinat d’una nena de 10 anys i la recerca del cos, i es va trobar, però morta.

  Va ser un gran impacte en el país, es va detenir l’autor i, a més a més, hi havia implicada la policia en el crim. Després d’allò vaig decidir tornar a casa.

  cT- Ara que ja estem situats, explica'ns quins serveis ofereixes i on s'ha de dirigir qui vulgui contactar amb tu.

  MS- Ofereixo professionalitat, confiança, respecte i sóc molt clar i sincer a l’hora de tractar les persones que venen a consultar o a fer-se una sanació. No enganyo a ningú ni soc xarlatà ni pesseter. 

  Ofereixo des de lectures fins a sanacions en el camp energètic, físic i mental, faig estudis de disseny personal, cartes astrals, revolucions solars, lectures de tarot, quiromància (lectures de mans), lectura de l’I Ching, treballs d’alta màgia positiva amb elixirs, espelmes i herbes, el que jo anomeno dietes d’energia (són lectures que han de fer les persones per sentir-se bé), sonoteràpia (sanacions amb bols tibetans), geometria quàntica, sanacions amb sòlids platònics, sanacions amb un aparell anomenat Varizapper, que envia petites descàrregues elèctriques amb uns sensors i mata tota classe de virus que tinguem, faig cursos, xerrades i tallers.

  cT- A banda de tot el que ens has explicat fins ara, estàs molt ficat en programes de televisió i ràdio, tant tradicionals com online. Explica'ns on ho fas. Per on et podem seguir?

  MS- Sí, des de molt petit em crida molt el món de la ràdio i se’m pot trobar a YouTube en els vídeos que he fet posant Serendipity Miguel Solé i en el meu mur de Facebook.

  També tots els dimarts online, a partir de les 17.00 h, podeu escoltar esmiradio.es, programa Serendipity.

  I, l’aposta forta és en aquesta ràdio online Construyendo relaciones.com programa Serendipity amb Miquel Solé. Aquí es pot sentir per ràdio, veure el programa per YouTube i Facebook i en el meu perfil.

  cT.- I, ja per acabar, quins projectes de futur tens?

  MS- De moment tinc dos projectes o més. Hi ha millorar el meu web per fer-lo més actiu al públic en general, obrir un canal a YouTube i, el més important, una aula virtual per fer cursos en línia per a majors de 18 anys amb moltes coses que em diferencien de la competència, com seran continguts, preus assequibles per a tothom, un seguiment que serà un tutorial personal… Estic treballant en això. I tindré més coses per a qui realment vulgui evolucionar i créixer com a ésser humà.

  Veure més entrevistes

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat