Què podem fer al Museu Tèxtil de Terrassa aquest cap de setmana?


 • Etiquetes: CDMT | Temps de lectura: 2 minuts

  dilluns, 5 octubre, 2020 - 12:00

  El Centre de Documentació i Museu Tèxtil (CDMT) organitza les següents activitats per a aquest cap de setmana.

  Per a inscripcions, contacteu a inscripcions@cdmt.cat o al telèfon 93 731 52 02.

  Per a més informació, podeu contactar amb: auladidactica@cdmt.cat o al telèfon 93 731 52 02.

  → DISSABTE 10 D'OCTUBRE | Jornades Europees de Patrimoni 2020. Visita dinamitzada amb joc

  Dins de l’exposició “Decòrum. Vestir la casa per a l’ocasió” ens aturarem a l’espai “Un ampli ventall de tècniques tèxtils” on descobrirem la gran diversitat de maneres de produir i decorar teixits al llarg de la història. Després els visitants participaran en un joc de reconeixement i presentació d’algunes peces exposades.

  → DIUMENGE 11 D'OCTUBRE | Exposició “Decòrum”. Visita especialitzada amb l’experta

  Us ofereixen una segona visita a “Decòrum. Vestir la casa per a l’ocasió” comentada per Mónica Piera, la pròpia comissària de la mostra. L’exposició proposa un recorregut per la història dels interiors domèstics mostrant el paper que s’ha atorgat als teixits i als mobles com a signes de distinció. Aquestes produccions es revelen testimonis del seu context social, econòmic i comercial i ens ajuden a entendre la manera de viure i rebre en cada moment, des de l’edat mitjana fins a l’actualitat.

  → Les exposicions del Museu tèxtil

  El Museu Tèxtil es pot visitar tots els dimarts i dijous, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 h i també els diumenges de 10.00 a 14.00 h. L’entrada i visita lliure a les exposicions és gratuïta amb aforament limitat i seguint tots els protocols per garantir la màxima seguretat. Hi trobareu les exposicions “Petits retalls del Tèxtil” i “Decòrum. Vestir la casa per a l’ocasió”, a més de la “Sala del procés tèxtil”. Per a concertar visites guiades amb grups o per a més informació contacteu a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat