Per què serveixen els codis QR a Taules Formatgeria?


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

  divendres, 15 juliol, 2022 - 16:30

  Producte artesà de primera qualitat i informació. Això és el que t'emportes cada vegada que vas a TAULES FORMATGERIA i compres els seus formatges. I, és que el Xavier —propietari d'aquesta botiga situada carrer d'Arquímedes, 204 (veure mapa)—, ho té molt clar des del primer dia: la informació del què hi ha darrera de cada producte artesà aporta un valor afegit de molta utilitat per al client final.

  N'hem anat a parlar amb ell per a conèixer de primera mà el seu funcionament i utilitat.

  Prèviament als codis QR, el Xavier ja donava unes targetes amb tota la informació de cada formatge, perquè els clients tinguessin informació sobre cada formatge.

  Amb la incorporació dels codis QR ha aconseguir digitalitzar, agilitzar la feina i millorar la informació que ofereix, tant per al client final com, també, internament de cara a millorar la documentació administrativa, facturació i anàlisi d'estocs en temps real (funcions similars a les dels codis de barres).

  Cada vegada que entra un formatge a la botiga se li adjunta una etiqueta amb un codi QR que redirigeix a la informació d'aquest formatge concret que trobem a la seva pàgina web. Amb aquest canvi, s'estalvia costos i temps d'impressió, gràcies a poder trobar tota la informació digitalitzada.

  Ara, cada vegada que compres un formatge, pots escanejar-ne el codi QR, i consultar en temps real informació sobre:

  • L'origen,
  • el maridatge,
  • els tipus de llet,
  • les propietats,
  • el productor,
  • etc...

  Un altre producte que ofereix, amb molt d'èxit, són les taules de formatges (d'entre 5 i 10 formatges per catar de forma individual o en grups de gent). En aquest cas, s'entrega una cartolina juntament amb la safata, amb els codis QR numerats per a cada formatge, de tal forma que mentre els vas tastant, pots entrar un per un a la informació de cadascun d'ells.

  Com millor ho podem veure i entendre és mirant un CAS REAL que ens explica el propi Xavier en el següent VÍDEO:

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat