Quins serveis i material d’esports de muntanya ofereixen a Sports Gràcia?


 • Etiquetes: ESPECIAL NADAL 2022 | Temps de lectura: 3 minuts

  dimarts, 15 novembre, 2022 - 16:30

   

  A SPORTS GRÀCIA ofereixen serveis de lloguer de material d’esquí, surf de neu, esquí de muntanya, botes i raquetes de neu. Al local del carrer d'Iscle Soler, és on trobaràs totes aquestes opcions i sempre t'assessoraran quan vulguis i calgui.

  Recorda que també disposen de servei de reparació d'esquí i surf de neu. La seva maquinària Wintersteiger juntament amb l'ajuda del seu skiman amb més de 15 anys d'experiència, us deixaran el material d'esquí com a nou.

  Porteu-hi el vostre material, us faran un diagnòstic i us explicaran les opcions que creguin que són les ideals per al vostre equip. Les reparacions poden ser diverses; des de tapar forats, encerats, soles i cantells a accions individualitzades específiques.

  www.sportsgracia.com

   

  OPCIONS DE LLOGUER

  Esquí alpí

  Els preus del lloguer van en funció del material llogat. S'han definit a grans trets dos nivells d'esquí diferents adaptats als nivells dels clients esquiadors.

  Per a la comoditat del client, es realitza un pack on s'inclou tot el material necessari; botes, esquís i bastons. Aquest pack es pot llogar per un únic dia, per una sèrie de dies o per tota la temporada de neu.

  Evidentment, també es pot llogar el material per separat, si per exemple només necessites botes, tens disponible només les botes. La mateixa opció us l’ofereixen amb tota la resta de material de l'equip.

  L’opció que més agrada als seus clients és el pack de temporada; el primer dia de neu t’endús l’equip complert i el tornes quan tanquen les pistes a final de temporada i per molt bon preu. És una molt bona opció tant per nens com per adults.

  Esquí de muntanya

  Tots els seus esquís de muntanya són nous. Ofereixen l'opció de lloguer igual que l'esquí alpí, en forma de pack o elements per separat. Els únics elements no disponibles per separat són les pells, ja que són exclusives de cada equip.

  Com en els casos anteriors, es pot llogar per un dia o varis. En aquest cas, no és possible el lloguer de temporada per l'alta rotació dels equips.

  Tenen disponible en lloguer un splitboard, la versió d’esquí de muntanya però per als aficionats al surf de neu.

  En el cas d’esquí de muntanya i splitboard disposen també de lloguer de material electrònic de seguretat i rescat en cas d´allaus.

  Snowboard

  El lloguer de surf de neu funciona igual que els anteriors; en forma de paquet o elements individuals, per dies o temporada.

  Raquetes de neu

  Totes les seves raquetes de neu són noves i adaptables. El lloguer és més ràpid que en el cas dels equips anteriors ja que no s'han de provar.

  Com en els casos anteriors, es pot llogar per un dia o més. En aquest cas, no és possible el lloguer de temporada per l'alta rotació dels equips.

  » Més informació

  ----------

  Informació complementària:

  ----------

  Nadal 2022:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat