"Reiki: energia vital universal", per José Antonio Martínez [Astromoon]


 • Etiquetes: reiki | Temps de lectura: 1 minut

  divendres, 22 gener, 2016 - 16:30

  OPINIÓ | Pràcticament a l’última dècada s´ha popularitzat molt una tècnica oriental denominada reiki , que transmet d´una persona a una altra el que coneixem com a energia vital o universal només amb les mans i la concentració del terapeuta. 

  Si bé és cert que la ciència actual no preveu ni aprova aquesta pràctica perquè diu que no es pot demostrar, realment tampoc podem demostrar que no existeix i té milions de practicants a tot el món.

  La tècnica és senzilla i tots tenim les mateixes capacitats per practicar-la, només ens cal rebre una iniciació d’alguna persona experimentada i capacitada per fer la iniciació i després practicar molt amb nosaltres mateixos.

  El reiki es divideix en quatre blocs de perfeccionament que breument descriuré.
  Primer nivell: Iniciació al reiki. En aquest primer punt en coneixem l’origen i la història, aprenem a posar les mans als punts més receptius de l´energia i rebem la primera iniciació.
  Segon i tercer nivells: Perfeccionem i obrim el nostre cabal energètic i aprenem alguns símbols que ens ajuden a fer que el flux energètic circuli amb fluïdesa.
  Mestratge: En aquest punt ens preparem per poder iniciar altres persones interessades en l’aprenentatge de la tècnica.
  Jo, personalment, independentment del que cadascú cregui, trobo que és una tècnica de contacte personal que pot fer molt de bé, ja només perquè apropa la gent -una persona que té un problema  i una altra que intentarà ajudar-la-, i normalment els testimonis sempre són favorables. 

  Per José Antonio Martínez, d'Astromoon

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat