Viu l'estiu Tecnos amb el Casal Can Caparrut! [Escola Tecnos]


  • Etiquetes: Casals d'estiu 2023 | Temps de lectura: 2 minuts

    dimarts, 23 maig, 2023 - 09:00

     

    L’Escola Tecnos organitza el Casal d'estiu Can Caparrut durant les setmanes del 26 de juny al 28 de juliol.

    Objectius

    Ofereixen una activitat lúdica i educativa que té com a principal objectiu que els infants gaudeixin del seu temps de lleure d’una manera activa, i aprenguin experimentant i gaudint de les activitats proposades.

    Des de l’escola ofereixen aquest espai per donar valor a la proximitat, que ens permetrà adaptar-nos a les necessitats i oportunitats que se’ns suggereixin, amb l’experiència de l’equip de monitors i monitores i el seu gran coneixement de l’escola i la seva comunitat educativa.

    A qui va dirigit

    El casal va dirigit a tots els nens i nenes des d’I3 fins a 6è de primària, elaborant una proposta a mida adreçada a cada grup d’edat.

    Com a metodologia educativa proposen un centre d’interès, i l’estructura general del casal seguirà el fil conductor d’aquest.

    Aquesta ambientació serà conduïda pels monitors i monitores caracteritzats setmanalment en diferents personatges que motivaran al grup i faran que els nens i nenes participin i siguin els protagonistes d’aquesta aventura. A partir d’aquí s’elaboraran diferents activitats lligades amb l’aventura que estaran vivint.

    L'equip

    L’equip de monitors i monitores del casal d’estiu està format per un grup heterogeni, que combina experiència, motivació, innovació, respecte i ventall d’aptituds personals. L’equip s’ha format amb monitors i monitores tant de dins com de fora de l’escola, per poder oferir un ventall ben ampli de possibilitats al casal.

    Partim de la il·lusió i les ganes de crear un projecte nou i enriquidor, que ofereixi un espai on els infants puguin trobar el seu lloc, visquin aventures i se sentin a gust per compartir-les amb tots i totes nosaltres.

    Viu l’estiu Tecnos!

    Podeu fer les inscripcions a www.escolatecnos.cat/casal del 17/4 al 9/6.

    Especial Casals d'estiu 2023

    Afegeix un comentari

    Vols formar part de la nostra comunitat?

    Clica aquí!

    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat