×

Missatge d'avís

Els enviaments per aquest formulari estan tancats.

Sorteig de dos vals de rentat de cotxe (exterior) [Fupar]


FUPAR sorteja dos premis consistents en un val de rentat de cotxes exterior cadascun que es podrà validar directament al servei de rentat de cotxes de la fundació (c/ campiones olímpiques 36, 08225, Terrassa) en un termini màxim de tres mesos a comptar a partir del dia en què s’anunciï el nom del guanyador/a.

Hi haurà dues persones guanyadores.

L’horari disponible per gaudir del premi és de dilluns a divendres de 7.30 h a 20.30 h (horari ininterromput) i els dissabtes de 7.30 h a 15.00 h (horari ininterromput).

Com es reserva hora?

Un cop s’hagi comunicat el nom del guanyador/a, la persona podrà reservar l’hora que més li convingui directament des del web de Fupar o trucant al 937 88 36 62. No és necessari recollir el val abans.

El mateix dia que la persona es dirigeixi al rentat de cotxes (amb reserva prèvia), haurà d’informar a l’entrada del rentat que és el guanyador/a del concurs i li facilitaran un sobre amb les seves dades i el val de rentat complet, que podrà validar aquell mateix dia.

La Fundació Fupar és una entitat sense ànim de lucre que fomenta la inserció sociolaboral de persones adultes amb diversitat funcional intel·lectual a través d’un Centre Especial de Treball i d’un Centre Ocupacional.

Clica AQUÍ per veure tots els sortejos de juny

Dates inscripció: 
dimecres, 5 juny, 2019 - 10:00 a dimecres, 19 juny, 2019 - 10:00
Comerç / Professional: 
FUPAR
Estat del sorteig: 
Finalitzat.
Condicions: 

Cal inscriure's al sorteig omplint el FORMULARI que adjuntem aquí a sota.

Resultats: 

Pilar Criado Del Pino

Mariona Vilaseca Serena

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat